Bu kardeşlik Çukurova’yı, Doğu Akdeniz’i her konuda büyütür, güçlendirir

Adana ve Mersin’in komşuluk ilişkileri, Doğu Akdeniz ve Çukurova ortak paydasında gerçekleştilebilecekleri iş birliği seçenekleri, her iki şehrin tarım, turizm ve ticaret gücü, en önemlisi de her iki başkanın ortak çalışma kararlılığı gelecek adına Adanalıların ve Mersinlilerin yüreklerine su serpti, umudu çoğalttı.

Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 02:13:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
178 okunma
Google News

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in Tarsus ilçesinde, tarihi Kleopatra Kapısı kalıntısı önünde 4 TV’nin canlı yayınladığı programda bir araya geldi.

Adana’nın  TV A ve Koza TV ile Mersin’in Sun RTV ve Kanal 33 televizyon  kanallarının canlı yayınladığı programda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.

Çukurova’da; Adana, Hatay ve Mersin Büyükşehir belediyelerinin iş birliği ve güç birliği yaparak, bölge kalkınmasına önemli  katkı sağladığını dile getirilen Vahap Seçer ve Zeydan Karalar, özellikle turizm ve tarım konularında önemli iş birliği olanakları bulunduğu konusunda görüş belirtti.

Çukurova’nın önemli potansiyele sahip bir bölge olduğu konusunda hemfikir olan Zeydan Karalar ve Vahap Seçer, sosyal belediyecilik anlayışından vazgeçmeyerek, doğru yönetim anlayışıyla yollarına devam eden Akdeniz’deki Adana, Mersin, Hatay ve Antalya belediyelerinin, her geçen gün daha güçlenerek, halka daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerine inançlarını dile getirdiler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.