“Bu başarının temeli Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmıştır”

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda aldıkları madalyalarla tarih yazan Karate milli sporcularımız Eray Şamdan, Merve Çoban, Uğur Aktaş ve Ali Sofuoğlu’nun başarısı Karate camiasında sevinçle karşılandı.

Yayın: 15 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 15.08.2021 22:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
172 okunma
Google News

Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör, olimpiyatlardaki başarının geçmişi olduğunu belirterek, "Bu başarının temeli 1995 yılında dönemin İstanbul Büyükşehir Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmıştır. O zaman sadece karateye değil güreş gibi tekvando gibi dallara da önem vererek herkese sporun futboldan ibaret olmadığını göstermiştir. Tabii ki rahmetli federasyon başkanımız Esat Delihasan da bu başarıda büyük pay sahibidir" ifadelerini kullandı.

“BU BAŞARIDA MERHUM BAŞKANIMIZ  ESAT DELİHASAN VE TEKNİK EKİBİN  PAYI VARDIR”

Karate Federasyonu Genel Sekreteri Ali Bıldırcın 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda aldıkları madalyalarla tarih yazan Karate milli sporcularımız Eray Şamdan, Merve Çoban, Uğur Aktaş ve Ali Sofuoğlu’nun  başarısında Karate Federasyonu Eski  Başkanı  merhum Esat Delihasan da bu başarıda büyük pay sahibi olduğunu  yineledi. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Karate branşında en fazla madalyayı  Türkiye’nin aldığına dikkat  çeken Ali Bıldırcın, “ İlk defa Olimpiyatlara  katılmamıza rağmen  en fazla madalya  kazanma  başarısı göstererek bizleri onurlandıran  Karate takımımıza çok teşekkür ediyoruz.  Bu başarıda başta merhum başkanımız  Esat Delihasan ve teknik ekibin  payı vardır. Önümüzdeki  süreçte daha başarılı sonuçlar alacağımıza inancımız  tamdır. “ dedi.

“ÇOK MUTLU OLDUK “

Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkaslan ise Karate takımına elde ettikleri başarılardan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.  Tahir Türkaslan, “Bu başarı karate camiamızı çok sevindirdi. Elde edilen başarıda başta merhum başkanımız  Esat Delihasan ve teknik ekibin  çok emeği vardır. Önümüzdeki  süreçte daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. “dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.