“BİRÇOK YETENEKLİ OYUNCUYU EĞİTİM VEREREK YETİŞTİRMEYİ PLANLIYORUZ”

Sinema ve Tiyatro’ya profesyonel adım atmak isteyenlere ünlü organizatör Abdussamed Ünalan ve Özlem Övet eğitim imkanı sunuyor.

Kültür Yayın: 06 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.03.2021 14:00:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
638 okunma
Google News

Profesyonel oyuncu olmak isteyenlere kurucusu olduğu Tiyatro Keyfi’nin kapılarını Adana'da @alya_ajans_official ile birlikte açtı. Kemal Başar'dan ders alan Alya Ajans Organizasyon sahipleri Abdussamed Ünalan ve Özlem ÖVET konuşmalarında şunları söyledi  .  Bugüne kadar bu sektörde sanattan anlamayan iş bilmezler tarafından insanların ya duygularıyla oynanmış ya da paraları sömürülmüştür.Bu kötü gidişe dur demek adına bir zamanlar nerdeyse sinemanın başkenti sayılacak .Adana'mızda yine bir çok yıldız ismi gerek tiyatro gerek de sinema dünyamıza kazandırmayı hedefliyoruz. Bu işe başladığımızdan bu yanada bize gösterilen teveccüh doğru yolda olduğumuzun kanıtıdır.  Baktığımız zaman ” Oyuncu ve uluslararası yönetmen Kemal Başar’ın sanat yönetmenliğinde gerçekleştirilen Tiyatro Atölyeleri Adana ve Çukurova Bölgesinde büyük yankı uyandırdığını hep birlikte görüyoruz. Adana'mıza Alya Ajans & Organizasyon işbirliğiyle kurulan @tiyatrokeyfi atölyesi hayırlı olsun.Sektördeki ciddi güven bunalımı dolayısıyla Tiyatro Keyfi Markasıyla Çukurova’nın bereketli topraklarında birçok yetenekli oyuncuyu eğitim vererek yetiştirmeyi planlıyoruz.  Pandemi dolayısıyla 20 kursiyerle başlayan Tiyatro eğitimlerinde  ise çok kısa sürede 100 kişi hedefliyoruz. Tiyatro Keyfi Çukurova Atölyelerinde 18 yaştan itibaren: Profesyonel oyunculuk atölyesi... Diksiyon, ses, nefes, ritm,yaratıcı drama,müzik,dans  ve zamanlama dersleri veriliyor. Gruplar:Başarılı olanlar Tiyatro Keyfi’nin eserlerinde rol alabiliyor. Televizyon, sinema ve tiyatro piyasasına yönlendiriliyor.” Dediler. Usta Yönetmen  Kemal Başar, ise  ilerleyen süreçte bu sayıyı 100 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz. Tüm tiyatro severleri ve oyunculuğun okulundan yetişip beyaz perdeye merhaba demek isteyenleri bekliyoruz.” diye konuştular

TATLI YİYEREK TATLI BAŞLADILAR 

Bu güne kadar gerek Adana ve İlçelerinde gerekse de Türkiye,de yaptıkları Organizasyonlarla damga vuran Alya Ajans Sahipleri Abdussamed Ünalan ve Özlem Övet’in ev sahipliğinde gerçekleşen Tiyatro Atölyelerine çok sayıda kursiyer ve Adana’nın sevilen simaları katıldı. Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Denge, Yüreğir belediye Başkanı Fatih Kocaispir , Adana’nın lezzet ustalarından  Kaburgacı Yaşar, MT Börekçiliğin Sahibi Mehmet Tekin, Türkiye Muay Thai Teknik Koordinatörü Ve Muay Thai Kick Box milli takım antrenörü Hakan Şahade ,Seyithan Sayın ve Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi  ve Karate Antrenörü Hüseyin Yetiş , Fırtına Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökmen Oğur, Radyo Programcısı İsmail Nerimanoğlu,  Hayata Dair Herşey  Gazetesi  yetkilisi Resul Bozkurt başta olmak üzere birçok Katılımcı “tatlı yiyelim,tatlı başlayalım” sloganıyla tüm kursiyerlere ve katılımcılara elleriyle Tatlı ikramında bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.