"BİR ASIR ÖNCE OLDUĞU GİBİ ÜLKENİN GELECEĞİ YİNE GENÇLERİN ELLERİNDE YÜKSELECEK"

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2022 - Cuma - Güncelleme: 20.05.2022 01:33:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
147 okunma
Google News

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Orhan Sümer, mesajında şu görüşlere yer verdi.

    19 Mayıs, Atatürk'ün, tam bağımsız yeni bir devlet kurması ve milletin onurlu ve şerefli bir halk olarak yaşamasını sağlamak amacıyla başlattığı büyük hareketin ilk adımıdır. 

Bugün insanımızın yaşamını huzur ve güven içinde sürdürmesi, Cumhuriyetin kazanımlarına olan bağlılığına borçlu olduğu unutulmamalıdır. 

Eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiğimiz Milli Mücadelenin en önemli günlerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın yıl dönümünü hep birlikte yaşamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz.

Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir.

Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler.   

19 MAYIS BENİM KARATERİM BAĞIMSIZLIKTIR DEMEK

İçinden geçtiğimiz dönemde ne yazık ki gençlerimizin iş bulamadığı, beyin göçünün arttığı, eğitimin yeterli olmadığı bir Türkiye tablosuyla karşı karşıyayız.

Ancak bu zor dönemler mutlaka geride kalacak ve Türk gençliği damarlarındaki asil kanın kendisine yüklediği sorumlulukla ülkesinin muasır medeniyetler seviyesine çıktığını görecektir.    

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, başta sevgili gençlerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.

                                  

                                                                                                                                                                                      

                                                                                                                          

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.