BENER’DEN KARATAŞ BELEDİYE BAŞKANI NECİP TOPUZ’A BÜYÜK DESTEK

Siyaset Yayın: 12 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 12.06.2021 03:33:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
162 okunma
Google News

Belge Konuşur !!

MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener son günlerde kamuoyunda MHP’li Karataş Belediye Başkanına yöneltilen suçlamalara karşı oldukça sert çıktı.  Bener yaptığı açıklamada şunları söyledi

CHP’li Veli Ağbaba Adana Karataş Belediyemizi hedef alan ve mesnetsiz suçlaması kamuoyuna yansımıştır.İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturması devam eden, müfettiş kararı dahi açıklanmadan ,Meclis Üyelerine gönderilen bilgi ve belge isteme evrakına göre açıklama yapan Veli Ağbaba’ya cevabımızdır.CHP yüksek disiplin kurulunun kararını görmemezlikten gelen, kendilerini deve kuşu gibi kafalarını kuma gömüp geri kalan uzuvlarının açıkta olduğunun ispatıdır.

Bakınız ;CHP Karataş İlçe Başkanı Kahraman Yılmaz neler yapmış? Neden CHP’den ihraç edilmiş? Partisinin başlık ve mührünü kullanarak pasaport ve vize dolandırıcılığı işine karışmaktan ihraç ediliyor.İP’li Karataş Meclis Üyesi Yılmaz Öztürk’e gönderilen bilgi ve belge isteme evrakından yola çıkıp MHP’li Karataş Belediye Başkanımız Sayın Necip Topuz’u suçlayan Sayın Ağbaba.İP’li Meclis Üyesi olan Yılmaz Öztürk’ün verdiği ifadeden herhalde haberi olmadı .Birbirlerinden haberi olmayan CHP zihniyetini kamuoyuna sunuyoruz. Takdir kamuoyunundur.iP’li Meclis Üyesi Yılmaz Öztürk ,Karataşlı hemşerilerimizin kutsal oyları ile seçilmiş Meclis üyesidir .Görev ve sorumluluklarını yerine getirmemekten Millet İttifakı Meclis Üyeleri tarafından Meclis üyeliği düşmüştür.

Karataşlı hemşerilerimizin oyları ile seçilen ve görev ve sorumluluklarını yerine getirmeyen Yılmaz Öztürk,Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından mükafatlandırılır. Görev ve sorumluluklarını yerine getirmeyen ve Karataşlı hemşerilerimizin oyuna layık olmayan Sayın Öztürk Altın Koza A.Ş yönetim kuruluna getiriliyor.Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

Milliyetçi Hareket Partisi belediyelerinin inançları ve ülküleri vardır.Bu ülkülerinin gereği tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmezler.MHP’li Karataş Belediye Başkanımız Sayın Necip Topuz, gri pasaport gündeme düşer düşmez MHP Genel Merkezi’nin talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığına başvurur ve belediyesinin incelenmesini ister.Bu inceleme başlamasından sonra panikleyen CHP zihniyeti ,MHP’li belediyemize çamur atmaya başlar.Yalanla kendi dönemlerinde yapılanları örtbas etmeye çalışmaktır .CHP Karataş İlçe Başkanı Kahraman Yılmaz, CHP’nin başlık ve mührünü kullanarak sahte pasaport ve vize yapmaktan ihraç edilmesi, CHP’li Karataş Belediyesi döneninde 60 kişiye gri pasaport çıkartıp ,yurtdışına yollanır fakat akıbetleri ne olmuştur? Bu durumu kapatmak için Sayın Ağbaba kamuoyuna kirli bilgi verip kamuoyunu yanılmıştır.Gerçekler er yada geç ortaya çıkacaktır.MHP Seyhan İlçe Başkanlığı olarak MHP Karataş Belediye Başkanımız Sayın Necip Topuz’un yanındayız.

Saygılarımla

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.