BAŞKAN ZEYDAN KARALAR : Sağlık, huzur ve mutlulukla nice bayramlara…

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 15:11:18
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
168 okunma
Google News

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Karalar, mesajında şu görüşlere yer verdi. Kardeşliğin, barışın, hoşgörünün her zamankinden daha fazla hissedildiği Ramazan Ayı’nın sonunda ulaştığımız Ramazan Bayramı; küskünlüklerin, dargınlıkların sona ermesi, toplumsal birlikteliğin pekişmesi, umudun ve güzel günlere inancın dört bir yana dağılması için her birimize fırsat sunuyor.

Mübarek Ramazan Ayı’nı idrak ettiğimiz günlerin ardından kavuştuğumuz Ramazan Bayramı hepimiz için mübarek ve büyük bir ödül.

Sevdiklerimize doyasıya sarılamadığımız bayramların ardından, salgının hayatımızdan çıkmaya başladığı bir zamanda gelen Ramazan Bayramı mutluluğumuzu artırıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak iyi günde, kötü günde hemşehrilerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz

Ramazan Bayramı’nın Adana’mıza, ülkemize ve dünyaya sağlık, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Başta hemşehrilerim olmak üzere, vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum…

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.