Başkan Zeydan Karalar : Hava meydanımıza dokunmayın

Yayın: 13 Haziran 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 13.06.2022 13:27:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
239 okunma
Google News

Çukurova Bölgesel Havaalanının inşasından hiç rahatsızlık duymadıklarını aksine yapılmasını olumlu bulduklarını belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dün hava meydanı önünde bir basın açıklaması yaparak yetkililere ‘Dokunmayın’ çağrısını yeniledi.

3 MİLYON NÜFUSU YOK SAYAMAZSINIZ

CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut ve Orhan Sümer, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay,  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem , Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi , İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Ebu Bekir Yıldırım, ile çok sayıda yetkiliyle birlikte Şakirpaşa Hava Meydanı önünde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Rize’nin nüfusu 350 bin, Trabzon’un nüfusu 850 bindir. Her iki şehirde ayrı ayrı havaalanı var. Adana, Mersin ve Osmaniye’ye hitap eden bölgede 3 milyon nüfus var. Bu üç şehre iki havaalanı da çok değil. Bu nedenle Şakirpaşa Hava Meydanı’nı kapatmayın” çağrısında bulundu.

MERSİN’E HAVAALANI YAPILMASINA KARŞI DEĞİLİZ

Türkiye’de siyaset yapanların halktan gelen taleplere kulak vermesi gerektiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, Adanalıların Şakirpaşa Hava Limanı’na dokunulmamasını istemesine karşın siyasi iradenin maalesef bu sese kulak vermediğinin altını çizdi. Şakirpaşa Hava Meydanı’nın teknik anlamda kent adına nasıl yararlı olduğunu, ülkenin hangi can damarı konumunda olduğunu da ifade ederek katılımcılara açıklayan Başkan Zeydan Karalar, “Mersin’e havaalanı yapılmasına karşı değiliz. Adana Şakirpaşa’nın kapatılmasına karşıyız. Bugün de bunun için buradayız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.