Başkan Yıldıray Şener ve ekibi durmak bilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener ve ekibi ilçe genelinde ziyaretlerini yaparken ; ihtiyaç sahibi aileleri unutmuyor.

Siyaset Yayın: 08 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 08.06.2021 10:44:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
226 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi  Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener  ve ekibi ilçe genelinde sivil toplum kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek ihtiyaç sahibi vatandaşlara imkanlar ölçüsünde gıda paketi yardımında bulunuyor. Ramazan ayı başta olmak üzere her zaman ihtiyaç sahibi ailelere imkanları ölçüsünde destek vermeye devam eden Başkan Yıldıray Şener ve ekibi yardımları ulaştırırken sağ elin verdiğini sol elin görmemesi anlayışına çok dikkat ediyor.

 

“YARDIMLARI BÜYÜK BİR GİZLİLİK İÇERİSİNDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRIYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi  Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, önceki gün Yüreğir Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Sn. Salih Budan’ı , MHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi   Cemal Altundağ, MHP Yüreğir Belediyesi Meclis üyesi  Asım Gül ile birlikte ziyaret etti. Yüreğir Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Salih Budan  ve ekibini misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden  Yıldıray Şener, Yüreğir İlçesinde ziyaretlerine devam ettiklerini ifade etti. Başkan Yıldıray Şener, ”Şahsım ve ekibim ile birlikte Yüreğir İlçemizin her mahallesini ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için gönderdiği  gıda paketlerini dağıttık . Emeği geçen herkese teşekkür ederim.  Yardımlarını esirgemeyen belediye başkanlarımıza ve hayır sever iş adamlarımıza  sonsuz teşekkür ederim. “ dedi

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.