Başkan Veysel Bulat üyelerini teknoloji fuarıyla buluşturdu

Teknoloji Yayın: 30 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 30.09.2021 00:19:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
609 okunma
Google News

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (Adana ESOB) bağlı Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası üyelerini, imalat ve üretim teknolojileriyle buluşturdu.

Gaziantep’te organize edilen, Ortadoğu Üretim Teknolojileri ve Sanayi Fuarı’na Adana’dan büyük bir heyetle katılan Adana ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat, fuar organizasyonlarının yeni teknolojileri yakından takip etmek ve yeni iş bağlantıları yapmak için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

İhtisas fuarcılık tarafından açılan Gaziantep Endüstri 2021 Ortadoğu Üretim Teknolojileri ve Sanayi Fuarı yurt içinden ve dışından çok sayıda firmanın katılımıyla gerçekleştirildi.

Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası, imalat ve üretim teknolojilerini kullanıcıyla buluşturan fuarda, Başkan Veysel Bulat başkanlığında geniş bir heyetle yerini aldı.

Fuarda yer alan firmaların stantlarını ziyaret eden Adana heyeti, hem imalat ve üretim teknolojilerindeki yenilikleri inceleme imkanı buldu hem de firma yetkililerinden bilgi aldı.

Fuar gezisiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat, sektörel fuarların yeni teknolojileri ve gelişmeleri yakından takip etmek,  yeni iş bağlantıları yapmak için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası olarak üyelerini bu tür organizasyonlarla buluşturmayı önemsediklerini dile getiren Başkan Veysel Bulat, “Değişimin hızlı yaşandığı günümüzde, ayakta durabilmek, piyasadaki yerimizi sağlamlaştırabilmek, yeniliklere uyum sağlamak ve sektörümüzü geleceğe taşıyabilmek adına teknolojik yenilikleri yakından takip etmek zorundayız. Fuarlar bize bu imkanı sağlarken aynı zamanda yeni iş bağlantıları yapmamıza da olanak tanıyor. Bu bağlamda fuar gezimizin oldukça verimli geçtiğini söyleyebilirim. Pandemi izin verdiği sürece üyelerimize yönelik bu tür etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.