Başkan Uğur Kızıl’dan 10 Kasım mesajı

Yaşam Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 10:12:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
131 okunma
Google News

Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. İşte Kızıl’ın mesajı...

“Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın banisi, halkçı, devrimci, cumhuriyetçi, laik, devletçi ve milliyetçi Türkiye’nin mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında minnet ve özlemle anıyorum.

Aramızdan ayrılan O’nun fiziki varlığıdır. Her canlı gibi O da, doğmuş, yaşamış ve ölmüştür. Ancak yaşadığı hayat ve başardığı şeyler hiç bir ölçü ile ölçülemeyecek, her biri paha biçilemeyecek değerdedir. Ne mutlu Türk Ulusuna ki, tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birinde talih, bu ulusun karşısına Mustafa Kemal gibi bir dahi çıkarmıştır. Dünyanın tüm mazlum ve sömürülen uluslarına örnek olan ulusal bağımsızlık savaşımız sonrasında kurulan bu devlet, bugün dimdik ayaktadır. Sonsuza kadar da öyle kalacaktır. Fikirlerinden, eserlerinden ve cesaretinden aldığımız güçle; yolundan hiç ayrılmadan ilerlerken bizim için dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da zaman daima Atatürk'ü gösterecektir!

Bu vesileyle, başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bugüne kadar bu vatan için canlarını esirgemeden feda eden tüm şehitlerimizi bir kere daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.