Başkan Özgan’dan esnaf ziyareti

Ekonomi Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 11:34:02
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
272 okunma
Google News

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan Türkeli Mahallesi Palmiye Caddesi üzerinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Başkan Özgan’ın esnaf ziyaretinde Palmiye caddesinde daha önce uygulamaya konulan tek yön uygulamasının kaldırılmasını isteyen vatandaşlar esnaflar olarak perişan durumdayız. Bir çare bulunmasını istiyoruz dediler.

Başkan Özgan’da esnaflara ve vatandaşlara seçimden önce sizleri ziyaretimizde bu yolun tekrardan çift yön olması için sizlerle görüşmüştüm. Seçimden sonra Kaymakamımız ile konun takipçisi olduk. Daha önce alınan kararın değiştirilmesi yönünde görüş belirttik. Konu hem Adana Büyükşehir Belediyesinde hem de Ulaşım Koordinasyon Merkezi “ukome’de inşallah sonuç alırız”.dedi.

Vatandaşlar ve esnaflar ziyaretleri için başkan Özgan’a teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.