Başkan Nennioğlu : Sağlık çalışanları, Bakan Koca’dan bugün “müjde” bekliyor!

Sağlık Yayın: 02 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.09.2020 09:33:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
237 okunma
Google News

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, 1 Eylül Sağlık Çalışanları Günü’nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslendi. Nennioğlu, “Vereceğiniz müjdelerle 1 Eylül bayramımız olsun” çağrısında bulundu.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, 1 Eylül Sağlık Çalışanları Günü’nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslendi. Nennioğlu, “Vereceğiniz müjdelerle 1 Eylül bayramımız olsun” çağrısında bulundu. 


Nennioğlu, yaptığı açıklamada, bugünün sağlık personeline ve haklarına sahip çıkma günü olduğunu söyledi. Nennioğlu, şunları kaydetti: “Bugün, ek ödeme yönetmeliğinin adil bir şekilde değiştirilme ve dağıtılma günüdür.

Bugün, devletimizin okumalarını teşvik edip, bugüne kadar atamasını unutup yapmadığı hemşire- ebe yardımcısı binlerce sağlık personelini bu zor günlerde sağlık ordusuna dahil etme günüdür.

Bugün, pandemiye karşı uluslararası başarılara imza atıp sağlıkta ülkemize prestij kazandıran sağlık personelimizi ayrım yapmadan idari ve mali jestlerle ödüllendirilme günüdür.

Bugün, sağlık personelimizin asli ve  yardımcı olarak ayrıştırılmasının sonlandırılması gereken gündür.

Bugün, sağlık personelimize bugüne kadar hak ettiği değeri vermeyen vatandaşın da kamunun da şapkasını önüne koyup özür dileme günüdür.

Bugün, sağlık personelimizin çocuklarına sahip çıkma kreşler yapma günüdür. Bugün, 1 Eylül’ü onlara bayram olarak hediye etme müjdeler verme sevindirme günüdür:”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.