BAŞKAN MALGAF, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI

Siyaset Yayın: 18 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.03.2021 09:00:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
283 okunma
Google News

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Çanakkale Zaferi’nin, savaşın yalnızca öldürmekten ibaret olmadığını tüm dünyaya öğrettiğini belirten Başkan Malgaf, “Türk milletinin gurur kaynağı, muzaffer tarihinin mümtaz sayfalarından biri olan ve 106. yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır. Vatan topraklarımızı ve bağımsızlığımızı korumak uğruna başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları tarafından verilen bu şanlı mücadeleyi hiçbir zaman unutmamalıyız. Her anında, her satırında insanlık onurunun yer aldığı bu destan, tarihimizin en hüzünlü ve aynı zamanda en onurlu zaferidir. Bu zafer milletimizin bağımsızlığa olan inancını arttırarak, savaşın yalnızca öldürmekten ibaret olmadığını tüm dünyaya bir kez daha hatırlatmıştır. Aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.