Başkan Hüseyin Sözlü’den Barkal ve Topel Motorlu Taşıtlar Kooperatiflerine ziyaret

Barkal ve Topel Motorlu Taşıtlar Kooperatifleri ailesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Baş Danışmanı Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ağırladı.

Yayın: 12 Kasım 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.11.2021 10:10:04
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
182 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Baş Danışmanı Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı  Hüseyin Sözlü ;  seri ziyaretlerine devam ediyor. Adana Minibüsçüler Esnaf Odasına  bağlı  Barkal ve Topel Motorlu Taşıtlar Kooperatiflerini ziyaret eden Başkan Hüseyin Sözlü, Barkal ve Topel Motorlu Taşıtlar Kooperati Başkanları Münir Karaaslan ve Halil Kocabaş Başkanları kooperatif binalarında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

ZİYARETİYLE ŞOFÖR ESNAFININ TAKDİRİNİ TOPLADI

 Başkan Hüseyin Sözlü’nün ziyareti zor günler geçiren Dolmuşçu esnafları ve Barkal ve Topel Motorlu Taşıtlar Kooperatiflerinin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından sevinçle karşılandı.  Ziyaretine ilişkin sosyal  medya  hesabında açıklamalarda bulunan Başkan Hüseyin Sözlü,  “ Liderimiz Devlet Bahçeli bey'in 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ekseninde Türkiye'nin tam bağımsız duruşu üzerine yaptığı grup toplantısı konuşmalarını  arkadaşlarımıza anlattık.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.