BAŞKAN ERDEM PAZAR ESNAFLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, pazar esnafları ile bir araya geldi. Emin Civelek semt pazarındaki esnafları ziyaret ederek hayırlı alışverişler ve bol kazançlar diledi.

Yaşam Yayın: 02 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 02.10.2020 11:40:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
234 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, pazar esnafını dolaşarak esnafların istek ve taleplerini dinledi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında tezgahlarını düzenli ve hijyenik tutulmasından dolayı esnaf hemşehrilerine teşekkür ederek tatlı ikramında bulundu. Ceyhan esnafının her zaman arkasında olduğunu vurgulayan Başkan Erdem; "Esnafımızın her zaman yanlarında duran bir anlayışla elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Belediye olarak esnafımız ne kadar çok kazanırsa Ceyhan o kadar çok güçlenir. Esnaf ne kadar güçlü ise Ceyhan o kadar çok güçlüdür. Esnafımızla ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyoruz. Onların sorunlarını dinleyerek ilgili birim müdürlüğümüze talimat vererek sorunlarının giderilmesini sağlıyoruz. Koronavirüs tedbirlerine uyduklarını ve tezgahların düzenli ve hijyenik olmasından dolayı tatlı ikramında bulunarak teşekkür dileklerimizi ileterek esnafımıza hayırlı iş ve bol kazançlar diledik" dedi.

 

Ceyhanlıların sağlığı ve Pandemi sürecinin sorunsuz atlatılması için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirten esnaflar Başkan Erdem ile ekibinin ilgi ve alakalarından memnun kaldıklarını ifade ederek

 teşekkür etti.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.