BAŞKAN ERDEM, KAMYON GARAJI ESNAFI İLE BİRARAYA GELDİ

Ekonomi Yayın: 01 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.11.2021 03:19:55
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
216 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçede bulunan kamyon garajını ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Ziyaretler sırasında vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Birlikte daha güzel bir Ceyhan için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Erdem'e teşekkürlerini sunarak isteklerini dile getirdi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Kamyon garajındaki vatandaşların sorunlarını yerine getirmek için bugün buradayız. Vatandaşımız, emekçi kardeşlerimizin her an yanlarında olmaya devam edeceğim. Bizler burada olduğumuz sürece ilçemizde bulunan gencinden, yaşlısına kadar herkesin talepleri istekleri yerine getirilecektir. Ceyhan'ı mutlu bir kent, yaşanılabilir bir Ceyhan yapmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.