BAŞKAN ERDEM; “ CEYHAN DA BOZUK YOL KALMAYACAK”

Yaşam Yayın: 18 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 18.10.2020 02:56:11
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
218 okunma
Google News

Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  yol, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız devam ediyor.Ceyhan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bozulan yolların onarımı için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü'nün yapılan bakım, onarım ve asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

 

 

“Ceyhan’ın Yolları Güzelleşiyor”

 

Başkan Erdem; "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Ceyhan genelinde daha önce tespit edilmiş bozuk ve hasarlı yolların onarılması amacıyla çalışmalarını devam ettiriyor. Bazı mahallelerimizde bu çalışmalar biterken, diğer mahallelerimizde de halen devam ediyor. Her mahallemize eşit hizmet sağlamak için ekiplerimiz gece gündüz çalışmasını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve  Ceyhan'da bozuk yol bırakmamak için ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.