BAŞKAN ERDEM ADANA'DA ULUSLARARASI TARIM VE SERA BAHÇE FUARI AÇILIŞINA KATILDI

Ekonomi Yayın: 07 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.11.2021 02:36:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
218 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem Adana'da Uluslararası Tarım ve Sera Bahçe Fuarı açılışı ve ardından 10. Athib dokuma kumaş tasarım yarışmasına katıldı.

 

Adana'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Tarım ve Sera Bahçe Fuarı 150 firmanın katılımıyla kapılarını ziyaretçilerine açtı. TÜYAP Uluslararası fuar alanında gerçekleşen törene Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ilçe belediye başkanları katıldı. Başkan Erdem;" Tarımın başkenti Adana'mızda düzenlenen tarım fuarlarının devamı bizleri gururlandırıyor. Adana'mız şanslı illerimizden birisidir, verimli topraklarıyla her türlü meyve ve sebzelerin yetişebileceği verimli topraklara sahibiz. Türkiye'nin kendi kaynaklarını kullanması ve dış ticarete ihracatta güç vermesinde büyük öneme sahibiz. İlimiz ve ilçemiz önemli katkılar sunarken, çiftçilerimizin yenilikleri takip etmesi, son teknoloji ile üretilen makinalarla insan gücünü azaltarak üretim kapasitesini yükseltmesi açısından bu fuarlar büyük önem arz etmektedir” dedi.

 

Başkan Erdem, Tarım Fuarının ardından, Adana’da düzenlenen 10. Athip dokuma kumaş yarışmasına katıldı. Sergilenen ürünleri ilgiyle izleyerek, zanaatkarlar ile sohbet etti. Başkan Hülya Erdem "Dokuma kumaş tasarım yarışmasında bir birinden değerli tasarımlarla büyülü bir gece yaşadık. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.