BAŞKAN DURDU MEHMET GİRGEÇ; TEKRAR BAŞKAN SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ

TÜRK EĞİTİM-SEN’DE DEMOKRASİ ŞÖLENİ ADANA'DAN BAŞLADI

Eğitim Yayın: 14 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.11.2021 10:40:39
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
297 okunma
Google News

Türkiye KamuSen'e bağlı Türk Eğitim Sen'in Adana 1 nolu şubesinin 7. olağan kongresi Neziha Yalvaç Uygulama Oteli toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı Saygı Dururşu ve istiklal Marşının ardından Divan Başkanlığına Ali Kabukçu Katip Uyeliklerine Türk Büro Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanı Hacı Keçe, Türk Büro Sen Adana 2 Nolu Şube Başkanı Uğur Akan'ın yaptıtğı Divan heyetinde Mevcut Başkan Durdu Mehmet Girgeç, tek liste halinde gidilen bu kongrede tekrardan Şube başkanlığına getirildi.

GİRGEÇ;BUGÜNE KADAR HEP DOĞRULARI YAPTIK

Açılış Konuşmalarında öğretmenlerin sıkıntılarını dile getiren Başkan Girgeç, “7. Olağan Şube Genel Kurullarımızın eğitim çalışanlarının yegâne umudu, güçlü gür sesi sendikamıza, üyelerimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Şükürler olsun sendika olarak bugüne kadar her zaman doğruları yaptık. Türk Eğitim-Sen olarak hiçbir zaman yanlış işlerin içinde yer almadık. Onun için her bir yöneticimizin iradesi, eğitim çalışanlarının hak mücadelesinde ortaya koyduğu vakur duruştan dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.

 TÜMER;KAMU ÇALIŞANLARI GEREĞİNİ YAPACAKTIR.

Türk Enerji Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer, ise Toplu Sözleşme süreci hakkında da bilgilendirmelerde bulunarak, memurun hak ve kazanımı için Toplu Sözleşme sürecini ciddiyet ve disiplinle yürüttüklerini ve yetkili konfederasyonla talepleri ortaklaştırdıklarını ve yine memurun hak ve kazanımları için de talepleri karşılık bulmadığından ötürü masadan kalktıklarını ifade etti. Mustafa Tümer , “Türkiye Kamu Sen’in yine yetkili konfederasyon olacak ve kamu çalışanlarının hak ve kazanımları için etkili mücadelesini istikrarla sürdürecektir. Kamu çalışanları artık görmüştür ki, sözde yetkili konfederasyon ile kaybetmeye mahkumdurlar. Artık yetki hak eden ve ehil olan ellerde olmalıdır. İnanıyorum ki, kamu çalışanları artık gereğini yapacaktır” dedi.

ÖZTÜRK; HEDEFİMİZ 2023 TÜRKİYE'Sİ

MHP Adana MYK Üyesi Avukat Uğur Öztürk ise yaptığı açıklamada 2016 yılında yaşanan FETÖ'nun hain darbe girişimi de yaşanan olaylardan bu günümüze de yapılan siyasi çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Tek liste halinde gidilen Kongrede Türkiye Kamu Sen'e baslı Şuba başkanlarının yanı sıra MHP Adana İl Başkan yardımcları ,MHP Adana MYK üyesi Av. Uğur Öztürk,MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, MHP Seyhan  Belediyesi Meclis  üyesi Şehmus Uçar,MHP İl ve İlçe yöneticilerinin yanı sıra Türk Enerji Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer ve  çok sayıda üyeler katıldı

TÜRK EĞİTM SEN ADANA 1 NO’LU ŞUBESİ YÖNETİM KURULU İSEŞUŞEKİLDE OLUŞTU.

YÖNETİM KURULU ASİL

Durdu Mehmet Girgeç, Fikri Köşeli, İlyas Adıbelli,  Ömer Çam, Bilal Kara, İsmail Solmaz, Zeliha Kılıç

DENETLEME KURULU ASİL

Necati Avan, Aybala Seğmen, Burak Kuru, Fuat Soylu,  Erhan Yıldır

DİSİPLİN KURULU ASİL 

Erdal Bayrak,  Cemil Sızı, Cumali Güler, Çiğdem İlhan Torun, Hazım İşcan

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.