BAŞKAN ÇAY HALK PAZARI DENETİMİ YAPTI

Yaşam Yayın: 06 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 06.12.2020 02:18:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
194 okunma
Google News

Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlere ara vermeden devam eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, bu seferde Gençlik Caddesi üzerinde kurulan Cuma pazarı yerinde vatandaş ve esnafların kurallara uyup uymadığını büyük bir titizlikle kontrol etti.

 

Sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek pazar tezgahlarını tek tek dolaşıp, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulunan Başkan Çay, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Zabıta personeline tüm esnafın maskeli olması için duyarlı davranmalarını tembih ederken vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları hususunda uyarılarda bulunan Başkan Çay,  “Bu denetimlerle vatandaşlarımızın toplum sağlığını koruma hedefi içinde adım adım devam ediyoruz. Hem sosyal mesafenin korunması hem de vatandaşlarımızın pazar yerlerinde huzurlu bir şekilde alışveriş yaparken, sağlığının da korunabilmesi açısından alınan tüm tedbirleri uyguluyoruz.” Dedi.

 

Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetim sonrası hem alışveriş yapan vatandaşların hem de esnafların kurallara uyması Başkan Mustafa Çay’ı ziyadesiyle mutlu ederken “Öncelikle alınan her türlü tedbir, toplum sağlığı içindir. Bu noktada önlemlere hassasiyet gösteren bütün hemşehrilerime ve esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı sürecin atlatılması için hem dua ediyoruz hem de yoğun çaba sarf ediyoruz.”dedi.

--

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.