BAŞKAN BEKİR NENNİOĞLU : HODRİ MEYDAN

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve ekibi Evliya Çelebi Uygulama Otelinde seçim Manifastosunu delege adaylarının katıldığı toplantıda açıkladı ve tüm rakiplerine hodri meydan dedi.

Sağlık Yayın: 19 Ağustos 2022 - Cuma - Güncelleme: 19.08.2022 06:00:27
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
388 okunma
Google News

Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren sevilen ve sayılan Sağlık Sen Adana Şubesi Başkan Bekir Nennioğlu, Sağlık-Sen  Adana 5. Olağan Genel kongresi seçim bildirisini ve seçim manifestosunu Sarıçam  Evliya Çelebi Uygulama Otelinde  çok sayıda  delege adayları ve basın mensuplarının  katıldığı toplantıda açıkladı .Heyecan ve coşkunun  tavan yaptığı  toplantıda  konuşan Başkan Bekir Nennioğlu,  tüm rakiplerine hodri meydan dedi.

AÇIKLAMALARI ALKIŞLARLA KESİLDİ

Sağlık-Sen  Adana 5. Olağan Genel kongresi seçim bildirisini yaptığı çalışmalarını anlatan slayt  eşliğinde sunan  başkan Bekir Nennioğlu’nun açıklaması sık sık alkışlarla kesildi. “Sağlık-Sen ailemizin siz değerli neferleri hanımefendiler beyefendiler; Adana Sağlık-Sen şubemizin 5.olağan kongresi öncesi yapmış olduğumuz  delege tanıtım ve adaylık açıklama şölenimize  hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.”  Diyerek  konuşmasına  başlayan Başkan Bekir Nennioğlu, “Hatırlanacağı üzere bundan 4 sene önce yine böyle bir Ağustos sıcağında lütfen  dikkat edin buraya herhangi bir duyuru değil tamamen duyum üzerine sendikamızın 4.olağan genel kongresi için başvuru yapmak istediğimizde kapılar yüzümüze kapatılmış,sendika binası kilitlenmiş o günkü yönetim askıya çıktıklarını  ve delege başvuruları bitti düzenbazlığını  basın yoluyla bildirmişti,biz de inanmı ş bir grup insanla birlikte o gün tarih yazmak,senelerdir sendikamızın her yerine sinmiş olan iftira,yalan ve hileyi bitirmek hedefiyle zor ve meşakkatli bir yola çıkmıştık.” Dedi.

“5.OLAĞAN KONGREMİZ DELEGE BAŞVURULARINA GÖLGE DÜŞÜRMEK  İSTİYORLAR “

Şairin dediği gibi ,”Korku  kar eylemez bir kez yola düşen. Sen bir aşkın içindesin yaşayacaksın.  Dört yanını börtü böcek sarsa ne çıkar. Toprağa sıkı sarıl baş edeceksin aşkıyla . “   diye konuşan Başkan Bekir Nennioğlu,  “Günlerce Ankara ya mahkemelere gitmiş, adliye koridorlarında,duruşma salonlarında ter akıtmış, yılmamış,yorulmamış  her seferinde o yönetimin bütün sahtekarlığını hukuken ortaya çıkarıp  hile yaptıklarını Yüce Türk Adaleti sayesinde tescil ettirmiştik..Bugün gayet şeffaf bir şekilde gerçekleştirdiğimiz ve  bütün üyelerimizin  Anayasal hakkı olan seçilme hakkını  rahatça kullanabilmeleri için her türlü imkanın ve duyurunun yönetimimiz tarafından seferber edildiği  5.Olağan kongremiz delege başvurularına gölge düşürmek için sahtekarlıkları hukuk tarafından tescilli kişiler tarafından  doğruluktan dürüstlükten dem vurularak sosyal platformlardan başvurularla ilgili gerçek dışı açıklama yapılması bu kişiler adına  dengesizliğin  ve de yüzsüzlüğün zirve yaptığı bir an olmuştur. Başvurularla ilgili yönetim kurulu kararımız sonrası genel merkez tarafından tarafımıza bildiri yapılır yapılmaz anında bütün dijital ve fiziki kanallardan üyelerimize Anayasal seçilme haklarını kullanabilmeleri için duyurular yapılmış ve sendika binasında duyuruda belirtilen saatlerde açık tutulmuştur.” Şeklinde konuştu.

“YAŞADIĞIM YOĞUNLUKTAN DOLAYI CEVAP VEREMEDİM”

“Bugünlerde ortalıkta isimleri zikredilen kişiler arasında şu anda yasal olarak adaylığını açılayabilecek tek ismin ben olduğumu belirtirken bunun yanında adaylığımın yanı sıra genel merkez tarafından    seçimleri yönetmekle görevli memur tayin edildiğimden  aday olduğunu iddia eden arkadaşlarımızın bugüne kadar bu süreçleri yönetirken yaşadığım yoğunluktan cevap veremediğim  salvolarının  hepsine olmasa da bazılarına   elzem  olduğu için bu kürsüden  yanıt vermek  istiyorum.” diyen Başkan Bekir Nennioğlu,  “Burada reklamını yapmamak için isim vermeyeceğim ama siz ben anlatınca hemen anlayacaksınız özellikle bir tanesi sürekli usulsüzlükten bahsetmekte hatta bunla ilgili sürekli psikolojik maniplasyon yapmakta ona kısaca zaten sahtekarlığı hukuken tescilli olduğu için kişi kendinden bilir işi demek istiyor ve bu konuyla ilgili kısmı kapatmak istiyorum.” Diye konuştu.

“SAHADA BİTMİŞ OLMASINI KAMUFLE ETMEYE ÇALIŞIYOR”

“Bu arkadaşlarımız aylardır seçim ne zaman yapılacak diye başımızın etini yiyip duruyorlardı. Bizde daha önce 15 Ocak olarak söylediğimiz seçim tarihini daha fazla sendikamıza zarar vermemeleri için erkene çekip delege başvurularını başlattığımızda    hiçbir hazırlıkları olmayan bu arkadaşlardan daha önce başkanlık yapanı bugün yüzü kızarmadan utanmadan  mali olarak kafasında oluşturduğu şizoid bir hayalle yönetimimizi suçlayıp  aklınca sahada bitmiş olmasını kamufle etmeye çalışmıştır.” Şeklinde konuşan Başkan Bekir Nennioğlu,  “ Ancak çamur at izi kalsın anlayışı bizimle beraber bu sendikanın hücrelerinden atılmıştır bu sebeple  bugüne kadar sendikamız zarar görmesin diye söylemediğimiz  bu arkadaşımızın  yönetiminden kalan   200.000 tllik avansı bizim yönetimimizin aidatından ödendiğini artık sizlerin  bilmesinde sakınca olmadığı kaanatindeyim. İsterdimki  günlerdir yaptıkları açıklamalarda bizim yapamadığımız projeleri olsun vizyonları olsun ama bakınca biri sanki kaybettiği sendika koltuğu değilde şirket CEO luğuymuş  gibi ona   yeniden kavuşabilme ihtirası,diğerine bakınca onunda daha önce yönetime girememe kızgınlığının ve hırsının yansımaları görülmektedir.” Dedi.

“HANGİ TARAF OLURSA  SENDİKAMIZI TERK ETMEYECEKLERİNE NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ VERMELERİNİ  İSTİYORUM”

“ “Bugün sağlık-sen üyelerinin hakkını aramaya talip olanların amaçlarının sadece bu olduğunu iddia edenlerin  “tek amacımız Sağlık-Sendir”  diyenlerin asrın salgınında Bekir NENNİOĞLU canını hiçe sayarak orda burada basın açıklamaları yaparken ; canla başla mücadele ederken nerelerde olduklarını sormak hatta konuyu bir adım öteye taşıyarak yarın seçimi kaybeden hangi taraf olursa  sendikamızı terk etmeyeceklerine namus ve şeref sözü vermelerini  istiyorum...” diye konuşan Başkan Bekir Nennioğlu,” Çünkü daha önce bu senaryo çok kez tekrarlanmıştır.Sağlık-Sen imizin siz değerli neferleri seçildiğimizden bu güne kadar yaptıklarımıza hem üyelerimiz hemde basın mensupları şahittir.Yüzlerce basın açıklaması , saha ziyaretlerimiz, sağlık yönetimi sertifika programı vb. Siz istediniz hep birlikte yaptık, yine hep birlikte yapacağız.Görüldüğü üzere sendikamızda bugün bir istikrar ve huzur  atmosferi oluşmuştur bu atmosferin kaybolmaması istikrarın devamı için bütün üyelerimizin teveccühlerine vede desteklerine  talibim rabbim yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.