BAŞKAN BEKİR NENNİOĞLU : CEVABIMI SEÇİM MANİFESTOM İLE VERECEĞİM

Sağlık Yayın: 14 Ağustos 2022 - Pazar - Güncelleme: 14.08.2022 22:34:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
335 okunma
Google News

Sağlık Sen Adana Şubesi Başkanı Bekir Nennioğlu, Sağlık Sen  5. Olağan genel kurulu delege başvurularının dün itibariyle sona erdiğini söyledi.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Bekir Nennioğlu,  Üyelerimizin anayasal hakkı olan seçilme hakkı bir önceki seçimde (2018 yılı) mahkeme tarafından usulsüzlük yaptığı tescil edilen birinin yaptığı gibi hakları gasp edilmemiş delege olmak yada oy kullanmak isteyenlere o gün yapılan zulümler yapılmamıştır.” Dedi.

“SEÇİM MANİFESTOMU EVLİYA ÇELEBİ OTELİ BAHÇESİNDE VERECEĞİM”

Herkesin  başvuru yapması için ilanlar her türlü kanaldan  yapıldığını ve her üyenin başvuru yapabilmesi için ilgili tarihlerde sendika binasının açık tutulduğunu belirten Başkan Bekir Nennioğlu, “Sevgili kardeşlerim bugüne hazırlanamayan ve sahada karşılığı bitmiş olanların ya da  hiç oluşmamış olanların projelerini anlatacakları yere  yalan ve iftiralarla dolu panik dolu haykırışlarına cevabımı ve de seçim manifestomu 17.08.2022 tarihinde saat 19.30  de  Evliya çelebi oteli bahçesinde vereceğimi belirterek bütün delege adaylarını o gün orada hazır olmalarını kendilerinden istirham ediyorum.Hepinizi bekliyorum unutmayalım ki biz büyük bir aileyiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.