Başkan Aslan durmak bilmiyor

Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, Karaisalı’nın turizm başta olmak üzere ekonomik olarak kalkınması için başarılı çalışmalarına devem ediyor.

Yayın: 17 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 17.11.2020 11:25:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
376 okunma
Google News

Adana’nın tarihi ve doğa güzellikleriyle göz kamaştıran, bazı film yapımcılarına ev sahipliği yapan  Karaisalı ilçesinin tanınması ve daha fazla gelişebilmesi  için yoğun çaba sarf ediyor. Yerköprü, Varda Adana’nın tarihi ve doğa güzellikleriyle göz kamaştıran, bazı film yapımcılarına ev sahipliği yapan  Karaisalı ilçesi’nin çalışkan ve başarılı , sevilen sayılan Belediye Başkanı Sadettin Aslan  ve ekibi  köprüsü ve Kapıkaya kanyonu sayesinde Karaisalı’yı  turizm merkezi  turizm haline getirmeyi planlayan  başkan Sadettin aslan  ve ekibinin hedefi ise bacasız sanayi olarak nitelendirilen turizmi ilçede hakim kılmak.

                                         

ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Karaisalı’nın  turizm potansiyelini arttırarak vatandaşların doğduğu yerde doyması için çalışmalarına devam eden belediye başkanı sadettin aslan,  başarılı çalışmalarıyla  beğeni kazanıyor. Yetiş haberci Gazetesi’ne açıklamalarda  bulunan Sadettin aslan,  Karaisalı’nın daha da gelişebilmesi için projelerini gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

“TARİHİ VE DOĞA GÜZELLİKLERİMİZİ HERKESİN KEŞFETMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Karaisalı ‘da  tarihi ve doğa güzelliklerin daha fazla tanınması  noktasında birbirinden değerli projelerinin olduğunu hatırlatan belediye başkanı Saadettin Aslan, “Karaialı’mızın kalkınması için iş birliği halindeyiz..Yüreğir başta olmak üzere bazı  ilçe belediye başkanlarımız ile iş birliği antlaşmaları yaparak ilçemizin sorunlarını daha iyi çözüme kavuşturmak amacındayız. Bu projeler sayesinde dışarıya göçü tamamen durdurmayı planlıyoruz. Ekonominin turizm yoluyla büyütülmesi şarttır. Yerköprü, Varda köprüsü ve Kapıkaya kanyonu ,kızıldağımız başta olmak üzere doğal güzellilerimiz sayesinde Karaisalı turizm merkezi haline gelecek. Karaisalı’da turizmin  geliştirilmesi için proje çalışmalarımız var. Herkesi karaisalı’nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmeye davet ediyorum” dedi.

“KARAİSALI İLÇEMİZİN KALINMASI İÇİN PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Karaisalı biberinin daha iyi koşullarda değerlendirilmesi için  biber fabrikası projesini hayata kazandırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Sadettin Aslan, “Karaisalı biberi sizinde bildiğiniz gibi yöremizde biliniyor. İleriki günlerde üreticilerin daha iyi koşullarda ürettikleri biberlerini değerlendirmeleri için bir fabrika yaptırıyoruz. İmkanlarımızı çok iyi değerlendirerek karaisalı biberinin tanıtılması için çeşitli etkinliklerimiz olacak. İlçemizde turizmin gelişmesi ve tanıtılması içinde  çalışmalarımıza devam etmektedir. Gençlerimiz  başta olmak üzere vatandaşlarımızın eğitim ve istihdamda daha fazla ve eşit fırsatlar sağlayarak topluma aktif katılımını desteklemek ; eğitim, öğretim, istihdam ve girişimcilik alanlarında girişimler gerçekleştirmek amacındayız. ayrıca ; 18-30 yaşları arasında kırsaldaki gençlerin girişimcilikle ilgili bilgi, beceri ve yeterliliklerini geliştirmelerine yönelik eğitimler, çalışmalar yapmak; sosyal, kişisel,dilsel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak; yeteneklerine uygun mesleklere yönelik girişimlerini teşvik etmek; iş piyasasında güçlenmelerini ve istihdamlarının arttırmak ise en önemli hedeflerimiz arasındadır.” diye konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.