Başkan Akay’dan Dumlupınar mahallesine Hizmet müjdesi

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti. Ziyareti sırasında mahalle sakinlerine müjdeler veren Akay, davranışı ile takdir kazandı.

Yayın: 12 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.11.2020 09:41:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
455 okunma
Google News

Başarılı çalışmaları adından söz ettiren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, hizmette güvenin adı olarak mahalle sakinleri tarafından nitelendirilen Muhtar Şehmus Demir ile bir araya geldi.

Dumlupınar Mahallesi muhtarlığında gerçekleşen görüşmede Başkan Akay, müjde üstüne müjdeler  verdi.

 

 “ BİZLERİ MUTLU ETTİLER”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ınziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Dumlupınar Mahalle Muhtarı Şehmus Demir, “Adana Seyhan Belediyesi Başkanımız sayın Akif Kemal Akay ve Başkan yardımcımız sayın Önder Kaypak muhtarlığımıza gelerek yan tarafta bulunan arazinin kamulaştırma işleminin bittiğini, okul yolundaki tehlikeli dönemecin kenarında bulunan iki katlı evin yıkılacağını ve 38009 çıkmaz sokağın açılacağının bilgisini vererekbizleri mutlu ettiler.  Muhtarlığın yanında bulunan araziye spor salonu, bilgievi, seymer yapılacaktır. Dumlupınar mahallemize şimdiden hayırlı olsun derken,Başkanımıza ve Başkan yardımcımıza şahsım ve mahallem adına çok teşekkür
ederim. “Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.