Başkan A.Bozan’ın yönetiminden Ramazan Çimen’e destek!

Yayın: 02 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.09.2020 09:02:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
312 okunma
Google News

ASKF Başkanı Ahmet Bozan’ın listesinde TASSK Genel Kurul üyesi olarak yer alan Adana basketbolunun önde gelen kulüplerinden Adana Basketbol Kulübü’nün Başkanı Bayram Köroğlu, seçimde Başkan Adayı Ramazan Çimen’e destek vereceklerini açıkladı.

Adana Basketbol Kulübü Başkanı Bayram Köroğlu, sporun içerisinden gelen ve sporun ruhunu çok iyi bilen ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen’e sonuna kadar destek vereceklerini belirtti.

Adana Basketbol Kulübü’nü ziyaret eden ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, Başkan Köroğlu’na kendisinin ve ekibinin projelerini anlattı.

RAMAZAN ÇİMEN SALON SPORLARI İÇİN ŞANS

Sporu seven, spora destek olacak, spora zaman ayıracak, katkıda bulunacak birisi olan Ramazan Çimen’in ASKF ’yi yönetmesi gerektiğini belirten Adana Basketbol Kulübü Başkanı Bayram Köroğlu, ’’ Gecesini gündüzünü katarak ekibiyle birlikte kulüpler ile diyaloğunu aralıksız sürdüren Ramazan Çimen bizlerin arzu ettiği başkandır. Onun gibi spordan beklentisi olmayan, amatör spora yıllardır maddi-manevi desteklerde bulunan birisinin ASKF ’yi yönetmesi gerekiyor. Sonuna kadar Ramazan Çimen’i destekliyoruz” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.