BARO BAŞKANI GÖKYAZ VE YÖNETİMİNDEN VALİ ELBAN'A NEZAKET ZİYARETİ

BARO BAŞKANI Av.SEMİH GÖKAYAZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ADANA VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’I ZİYARET ETTİ

Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 09:31:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
145 okunma
Google News

Adana Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz ve yönetim kurulu üyeleri Adana Valisi Süleyman Elban’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Yargının üç sacayağından bir olan bağımsız savunmanın, adaletin gerçekleştirilmesinde önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Vali Elban, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Kabulden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Av.Gökayaz, yönetim kurulu üyelerini Vali Elban’a tanıttı ve Adana Barosu’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Av.Gökayaz yaptığı konuşmada “Yeni döneme güçlü bir enerji ile başladık. Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunları çok fazla. Sorunların çözümüne odaklanmış durumdayız. Mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımız için Adana Barosu Uyum Bürosu’nu yakında hizmete açacağız. Yeni Adliye binasına taşındık ama bazı eksiklikler söz konusu. Eksikliklerin giderilmesi ve adliye çevresinin düzenlenmesi konusunda tüm kurumların işbirliği yapması halinde Adana’ya yakışacak bir tablo ortaya çıkacak” dedi.

Ziyarette; Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av.İlker Mengü, yönetim kurulu üyeleri Av. Neval Yurtdaş ve Av. Erkan Çetin hazır bulundular.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.