Avcı ve Varlı üreticileri dinledi…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Sarıçam Ziraat Odası’nda üreticilerin sorunlarını dinlediler.

Siyaset Yayın: 26 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 26.08.2021 01:37:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
143 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Sarıçamlı muhtarlarla bir araya geldiler, istek ve sorunlarını dinlediler.

Sarıçam Ziraat Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal, Meclis Başkanı Bülent Yamaç, tarım sektöründe öne çıkan sorun ve talepleri paylaştılar.

ARAZİ KULLANIM HAKLARI…

Sarıçamlı mahalle muhtarları da, arazi kullanım haklarında karşılaşılan sıkıntıları, bulundukları bölgelerdeki beklentileri dile getirdiler. Muhtarlar, MHP’li Sarıçam Belediyesi’nin ekim ve hasat zamanlarında arazilere ulaşım konusunda, ayrıca fide ve fidan ihtiyacına cevap veren çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler.

BÜNYAMİN AVCI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bizler yerelde çözümlenecek, belediyelerimiz vasıtasıyla çözüme kavuşacak ne varsa, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanınızdayız. Tarım sektöründe üreticimizin daha çok üretmesi, daha çok kazanması, daha fazla refaha kavuşması hepimizi mutlu eder. Meseleye böyle bakıyoruz.” dedi.

MUHARREM VARLI

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, önceki yıllara göre tarım sektörüne verilen desteğin artmış olmasına rağmen sektörde çiftçinin beklentilerini karşılamayan sonuçlar yaşanabildiğini belirtti. Varlı, arz-talep dengesine uymayan plansız üretimin, girdi maliyetlerindeki artışın, istikrarsız piyasa şartlarının da sonuçlarda etkili olduğunu vurguladı.

“SİZLERİN SESİ OLMANIN GAYRETİNİ VERİYORUZ”

Varlı “Devletimizin her soruna eğildiğini bilmenizi isterim. Devletimizin bu çabasında mutlaka eksiklikler vardır ama düzeltecek mekanizma da işlemektedir. Ben de çiftçilik yapıyorum. Bizler sorunu bazen yerinde görüyor, bazen sizlerin aracılığıyla öğreniyoruz. Ankara’da tüm samimiyetimizle çiftçilerimizin sesiyiz. Müsterih olun.” ifadesini kullandı.

Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal ve muhtarlar, Başkan Bünyamin Avcı’ya ve Milletvekili Muharrem Varlı’ya teşekkür ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.