Av.Gökayaz: Görev süremizi en verimli şekilde değerlendirmek arzusundayız

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu

Ekonomi Yayın: 26 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 26.08.2021 03:03:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
268 okunma
Google News

 

Adana Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz’ı ziyaret eden Adana Sanayi Odası (ADASO) Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkan Yardımcı Ali Masat, Meclis Katip Üyesi Hacı Mehmet Erbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire, Yönetim Kurulu Üyeleri İmam Gazali Hıradağı, Rafet Milli ve Abdullah Özdiler, Baro başkan ve yönetim kurulu üyelerine “hayırlı olsun” dileğinde bulundular.

 

Av.Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına teşekkür etti.

 

Beraberindekileri tanıtan ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, kentin genel ekonomik durumu ile talep ve beklentileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Adana Barosu ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını dile getirdi. Mevcut ve önümüzdeki projeler hakkındaki çalışmalara değindi.

 

Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz, “Adana’nın menfaatine olan tüm işlerde Adana’nın iş çevresi, meslek odaları ve STK’ları ile işbirliği ve eşgüdüm halinde çalışmalar yapmayı arzu ediyoruz. ADASO’nun kentin gelişimi için yaptığı katkılar ve çalışmaların yakın takipçisiyim ve bundan sonra da birlikte çalışmayı arzu ediyoruz. Görev süremizi en verimli şekilde değerlendirmek arzusundayız. Nazik ziyaretleriniz için sizlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Ziyaret esnasında Baro Başkan Yardımcısı Av.Miyesser Ersalan Önenli ve Genel Sekreteri Av.İlker Mengü de hazır bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.