Atletizm sevgisi çığ gibi!

Hasan Tekin anısına yapılan Pist Yarışmaları’nın ilki Serinevler Atletizm Sahası’nda yapıldı

Yayın: 27 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.08.2020 11:44:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
319 okunma
Google News

Adana Bölge Atletizm Antrenörü Merhum Hasan Tekin adına düzenlenen “Hasan Tekin Atletizm Pist Yarışmaları”nın ilki Serinevler Atletizm Sahasında yapıldı.Yarısmalara başlamadan önce Merhum Hasan Tekin anısına  bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ardından Hasan Tekin’in tanıtımı  veatletizme  olan hizmetleri ve Türk  Atletizmine katkıları  anlatıldı.

Sporcuların yoğun katılımı ile gerçekleşen müsabakalarda atletler kıyasıya mücadele etti. Yarışmaya Hasan Tekin‘in oğlu Dr. Mustafa Tekin  ve Hasan Tekin’in  kardeşi;Gençlik Hizmetleri İl eski Şube  Müdürü ve Hentbol Milli takım antrenörlüğü  de yapmış olan Kazım Tekin katılırken, dereceye giren sporculara  ödüllerini takdim ettiler.

İki gün süren 24-25 Ağustos tarihinde gerçekleşen ve başarılı şekilde sonuçlanan eski yetiştirdiği sporcuların bir bölümü hakem olarak katkı sağlarken diğer sporcuları ise müsabakaları zevkle izleyerek Hasan Tekin’in hatırasını anıları yad ederek, Hasan Tekin’i andılar.

Müsabakaya 100’den fazla sporcu katıldı. Çok iyi derecelerin elde edildiği müsabakalar sonundaGençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü tarafından madalyalar takdim edildi. Merhum Hasan Tekin’in ailesi ile çeşitli kurum ve kuruluş tarafından derece alan sporculara hediyeler verildi.

Müsabakalar; merhum ünlü atlet Hasan Tekin'in ailesi,yetiştirdigi sporcular,Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı ve Yüreğir ilçe Spor Müdürü Ekrem Ulu,Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapmış olan kardeşi Kazım Tekin, Çukurova Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev alan oğlu Dr.Mustafa Tekin, çok sayıda yakın akrabaları, eski milli sporcu ve Atletizm Antrenörü milli atlet Fatih Avan,eski sporcular ve atletizm sevenler tarafından zevkle izlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.