Atay: Halkın iktidarı çok yakın

Siyaset Yayın: 15 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.11.2021 16:31:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
122 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Avukat Remzi Ümit Atay, mahalle çalışmalarına hız verdi. Beyazevler ve Mahfesığmaz Mahallelerinde partinin etkin kadrolarıyla istişare toplantıları düzenledi.

“ÇUKUROVA’DA MAKSİMUM OY ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Olası bir erken seçime hazır olduklarını kaydeden Atay, mahalle çalışmalarında partililerimizin görüş ve önerilerini alıp, Çukurova özelinde partimizin alacağı oyu maksimum seviyeye getireceğiz dedi. Beyazevler ve MahfesığmazMahalle toplantılarını değerlendiren CHP Çukurova İlçe Başkanı Atay şu ifadeleri kullandı. “Kadrolarımızın çalışmalarını değerlendirdiğimiz bu toplantılarda seçime daima hazır olmak, eğitim çalışmalarını tamamlamak, iletişimi güçlendirmek, öneri, eleştiri ve düşünceleri paylaşmak temel gündem maddelerimizi oluşturuyor. Mahallelerden gelen talepler doğrultusunda planlamalar yapıp yeni stratejiler belirliyoruz. Önümüzde yapılacak olan ilk seçimde Çukurova ilçesinde Partimizin oyunu maksimum seviyeye çıkaracağız. Yaptığımız çalışmalar bu yönde” dedi.

 

Mutfaktaki yangın büyüyor

 

Ülke gündemine ilişkinde konuşan Atay konuşmasını şu şekilde tamamladı. “Ekonomi yönetiminin iş bilmez tutumu nedeniyle vatandaşlarımız çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İşsizlik, yoksulluk, adam kayırmacılığı, adaletsizlik almış başını gidiyor. İğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Mutfaktaki yangın her geçen gün biraz daha büyüyor. Bu olumsuzluklara bir son verme zamanı geldi de geçiyor, artık halkın iktidara gelme zamanı. İktidara geldiğimizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler ülkeyi en iyi şekilde yönetmeye talibiz. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Allah’ın izniyle iktidara geldiğimiz zaman vatandaşımız rahat bir nefes alacak” dedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.