"ATAKAŞ HATAYSPOR ERZİN’DEN SAMANDAĞ’A KADAR 15 İLÇEMİZİN TAKIMI"

Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 09:58:05
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
119 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve kulüp yöneticileri, yeni sezon öncesi basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Hatay Gastronomi Evi’nde gerçekleşen buluşmada takımın geçen sezonki başarısı, bu seneki hedefleri ve gelecek planlaması konuşuldu.

İlk olarak kulübün Basın ve Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Özat basın mensuplarına bir sunum yaptı.

ÖZAT: BAŞKANIMIZ LÜTFÜ SAVAŞ’IN VERDİĞİ SÖZÜ TUTTUK

Onursal Başkan Lütfü Savaş’ın Hatay halkına ve bordo-beyazlı taraftarlara verdiği sözü tutmuş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Özat, yeni sezonda yeni başarıları hedeflediklerini ifade etti.

Mustafa Özat, kulübün ve yönetimin tesisleşme ve altyapı atılımlarını da açıkladı.

“BAŞARILARA İNANAN YÖNETİM ANLAYIŞIMIZLA ALTYAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Yeni stat hakkında teknik bilgileri basın mensuplarıyla paylaşan Özat, “25 bin kişilik stadımızın çimleri yüzde 65 hibrit, yüzde 35 doğal çimden oluşmaktadır. 136 masalı basın tribünü bulunmaktadır. 24 locamızdan 22 tanesi satıldı. Antrenman sahalarımızdaki çimleri de stadımızdakiyle uyumlu hale getiriyoruz. Başarılara inanan yönetim anlayışımızla altyapıya büyük önem veriyoruz. Adım adım ilerliyoruz. Hatayspor sevdasıyla gönüllü olarak çalışıyoruz. Yöneticilerimizden kulüp emekçilerine, futbolcularımızdan taraftarlarımıza kadar başarımızda emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Sezon öncesi yolların ayrıldığı futbolculara teşekkür etmeyi de unutmayan Özat, takıma yeni katılan futbolculara başarı dileklerini iletti.

Sunumun ardından Onursal Başkan Lütfü Savaş açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

SAVAŞ: AMACIMIZ HATAY’DA SPORA GÖNÜL VERENLERİ SEVİNDİRMEK VE MUTLU ETMEK

Yeni sezona yeni statta, yeni heyecanlarla başlayacaklarını söyleyen Savaş, “Geçen seneki gibi başarılı olacak bir takım kurduk. Kulübümüze diğer büyük kulüpler gibi basketbol, voleybol, hentbol ve kadın futbol branşlarını ekledik. Amacımız Hatay’da spora gönül verenleri sevindirmek ve mutlu etmek. Hatay halkının kenetlenmesine katkı sağlamak. Bunun için mücadele verdik ve vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SAVAŞ HATAYSPOR İÇİN BASIN MENSUPLARINA ÇAĞRIDA BULUNDU

Süper Lig’in yeni kulüplerinden biri olduklarını ifade eden Lütfü Savaş, “Burada hiç kimse şan ve şöhret peşinde değil. Tüm yöneticilerimiz kulübümüzün başarısı için çalışıyor. Hatayspor’un geleceğinin aydınlık olması için var gücüyle mücadele ediyor. Teknik ekibimiz amatör ruhla profesyonel olarak çaba harcıyor. Hepimiz aynı taraftayız ve bu gemiyi birlikte yürüteceğiz” diyerek basın mensuplarına takıma destek olmaları konusunda çağrıda bulundu.

LÜTFÜ SAVAŞ AVRUPA KUPALARINA GÖZ KIRPTI

Takımın yeni sezondaki hedefinin ne olduğu sorusuna samimiyetle yanıt veren Lütfü Savaş, “Geçen seneye göre daha geniş ve ahenkli bir kadro kurduk. Bu seneki hedefimiz ilk 10. Avrupa kupalarına katılabilirsek daha da mutlu oluruz” dedi.

Başkan Lütfü Savaş, geçen senenin gol kralı Aaron Boupendza ile ilgili olarak da “Boupendza için iki kulüple görüşüyoruz. Henüz net bir durum söz konusu değil. Futbolcumuz çok değerli ve bu değeri karşılayan bir kulüple anlaşmak istiyoruz” diyerek futbolcunun transferindeki durumunu açıklığa kavuşturdu.

SAVAŞ: ATAKAŞ HATAYSPOR ERZİN’DEN SAMANDAĞ’A KADAR 15 İLÇEMİZİN TAKIMI

Lütfü Savaş, son olarak Atakaş Hatayspor’un tüm şehrin takımı olduğunu ifade ederek “Bu takım Erzin’den Samandağ’a kadar 15 ilçemizin takımı. İlçelerdeki taraftarların maçlara rahatça gidiş gelişini sağlamak için Ulaşım Daire Başkanlığımızla bir toplantı yapacağız. Taraftarlarımızın maç günlerinde stadyuma toplu taşıma araçlarıyla gelip gidebilmesi için çalışma başlatacağız. Konuyla alakalı gerekli duyuruyu en kısa sürede yapacağız” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.