ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen’e Anlamlı Ödül

Yaşam Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 02:25:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
113 okunma
Google News

Çukurova’nın önde gelen medya kuruluşlarından Artı Haber Gazetesi tarafından Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı İşadamı Ramazan Çimen’e Onur Ödülü verildi.

ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen kulüplerden, spor camiasından ve medyadan yoğun ilgi görüyor. Güler yüzü, sempatik tavırlarıyla herkesle çabucak kaynaşan Çimen, bu özelliğiyle ön plana çıkıyor. Ramazan Çimen, gittiği tüm kulüplerde “Başkan” gibi karşılanırken, medya kuruluşları da kendisine büyük destek veriyor.

Objektif ve ilkeli habercilik anlayışı ile yıllardır beğeni toplayan Artı Haber Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Kamil Yalçın Göl, spora ve sporcuya büyük emekleri olan ve aynı zamanda Adana’da sporun kalkınması için çaba sarf eden Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı İşadamı Ramazan Çimen’e desteklerinden dolayı plaket vermeyi layık gördüklerini ifade etti.

Uzun yıllar sporun her kademesinde yer alarak, sayısız ödül aldığını belirten ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, ‘‘Bu anlamlı ödülün zorlu ASKF seçimi öncesi verilmesi bana moral ve güç vermiştir. Bu ödül gerçekten mükemmel. Beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.