ASKF Başkan Adayı Çimen: "Biz kulüplerin adayıyız"

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen ve Yönetim Kurulu Üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yayın: 27 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.03.2021 15:23:51
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
385 okunma
Google News

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen, "Biz birilerinin ve tüzüğün değil kulüplerin adayıyız" dedi. Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen, "Biz birilerinin ve tüzüğün değil kulüplerin adayıyız" dedi . Çimen, 30 Mart Salı günü yapılacak seçim öncesi Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde basın toplantısı düzenledi.

EKİBİNİ BASIN MENSUPLARINA TANITTI

ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, Genel Sekreter Mustafa Hakan Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri    Yahya Kantur, Eercan Kurgun, Mustafa Çiçek, Esma Yücelenmiş, Fetullah Kayğun, Zülfükar Burunsuz, Arif Tunç,Ramazan Yıleri, Alican Açıkbaş ; Denetim Kurulu Üyeleri Haluk Birgül, Mustafa Toksöz, Kadir Palabıyık, Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Ulaş, Ramazan İncetaş, Resul Bozkurt, Cumali Irmak, Murat Mete, Sait Özcoşkun, Ali Türemiş, Fikri Çelik, Mehmet Gök, Taner Kurul, Oya Şahbaz ; Yedek Denetim Kurulu Üyeleri Enis Özkan, Mehmet Toprak, Murat Boldaz’ı basın mensuplarına tanıttı.

“ ASKF'NİN GERÇEK SAHİBİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİDİR”

Yönetimde asil yada yedek ayırımı asla yapmayacaklarına dikkat çeken ASKF Başkan Adayı  Ramazan Çimen, "Biz birilerinin ve tüzüğün değil kulüplerin adayıyız. Yeni ASKF'de her şey yeni olacak. Sportmenliği, adalet, sevgi ve saygı anlayışıyla çalışmalarımızda, kulüplerimize rahat nefes aldırmak istiyoruz. Amacımızın koltuk olmadığını, hizmet olduğunu belirtmek isterim. Güçlü amatör, güçlü ASKF, şeffaf ASKF olgusuyla yola çıktık. ASKF'nin gerçek sahibi amatör spor kulüpleridir. Öyle kalacaktır." dedi.

YAPMAYI PLANLADIKLARI BAZI ÇALIŞMALARI  AÇIKLADI

Göreve gelmeleri halinde yapmayı planladıkları bazı çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Adayı Ramazan Çimen, “ Noter tasdikli 34. Madde ile ilgili tüzük değişikliği, ASKF başkanlığı 2 dönem (6 yıl) olacak. Mali veriler şeffaf bir ASKF aylık gelir ve gider  tablosu  düzenli yayınlanacak. Tüm Kulüpler ASKF’ye üye olabilecek. Yönetimde asil veya yedek  olmadan herkes söz sahibi olacak. Yönetimde kadın  temsilci yer alacak. Yönetimde engelli temsilci yer alacak. Yönetimde salon sporları temsilcisi  yer alacak. Tüm branşların  yer aldığı ASKF olacağız. Amatör müze yapacağız. Tüm kulüplerin yıllık beyannamelerinin verilmesinde  danışmalık  yapılacak. ASKF’nin internet sitesini aktif hale getireceğiz. Sağlık konusunda  köklü çözümlerimiz var. Toparlayıcı olacağız. Yıkıcı olmayacağız. Yerel yönetimlerle birlikte kulüplerin  ulaşım sorununa  çözüm bulunulacak. Tarafsız olacağız.” Diye konuştu.

ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen Kimdir?

Sanayici İş insanı Ramazan Çimen 1966'da Adana'da doğdu. Evli 4 çocuk babası olan Ramazan Çimen, 2004-2014 yıllarında Küçük Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Başkanlığı yaptı. Çimen, spor yöneticiliğine 1993 yılında doğup büyüdüğü mahallesinin takımı olan Anadolu 19 Mayıs Spor Kulübü'nde Başkan Yardımcılığı görevini üstlenerek başladı. Amatör Spor yöneticilerinin yaşadığı sorunları yaşayarak deneyimleyen Ramazan Çimen bu görevini aktif olarak 2015 yılına kadar sürdürdü.

2005 - 2017 yılları arasında Adana Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) yönetiminde çeşitli görevlerde bulunan Ramazan Çimen, ASKF yönetimindeyken 2007 yılında Türkiye'nin köklü kulüplerinden Adana Demirspor yönetiminde yer aldı.  Adana Demirspor’da Başkan Vekilliği, Başkan Yardımcılığı, Futbol Şube Sorumluluğu, Federasyon Yöneticiliği, Altyapı Yöneticiliği ve transfer komiteleri olmak üzere aralıklı olarak 7 sezon çeşitli görevlerde yer alan Çimen, 4 kez Play-Off finali oynayıp, bir kez de şampiyonluk sevinci yaşadı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.