ASİM'DEN "BİR FİDAN DA SEN DİK" KAMPANYASI

Yaşam Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 09:34:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
118 okunma
Google News

 

Adana Sivil İnisiyatif Meclis (ASİM) aylık olağan toplantısını yaptı. Toplantıda Ülkemizde ve Adana’da yaşanan orman yangınlarına değinilerek yangından etkilenen bölgelere ve vatandaşlarımıza yönelik yapılabilecekler konuşuldu.

 

Adana’nın en büyük sivil oluşumlarından birisi olan ASİM aylık olağan toplantısını cumartesi günü Kelam Köşkü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirdi. 30’dan fazla STK temsilcisinin katıldığı toplantıda gündemdeki konulara değinildi önemli kararlar alındı.

 

ASİM Başkanı Mahmut Eraslan toplantının sonrasında yaptığı açıklamada ASİM olarak "Bir fidan da sen dik" adında bir kampanya başlattıklarını ve sonbahar aylarında tüm üye derneklerin katılacağı organizasyonla bu etkinliği gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

 

Yangınlardan etkilenen vatandaşlarımızla da görüşerek ihtiyaç halinde maddi ve manevi yardımda bulunacaklarını ifade eden Eraslan; "Yaşadığımız bu zor süreçte verdiğimiz ağır imtihanı millet olmanın getirdiği sorumluluk ve büyük bir özgüvenle aşacağız. Hep birlikte elimizi taşın altına koyarak bu kötü günleri geride bırakacağız inşallah" dedi.

 

Zaman zaman medyaya yansıyan provokasyonlara karşı da uyanık olunması gerektiğini altını çizen Mahmut Eraslan ormanlarımızın yeniden ağaçlandırılması sırasında çam ağaçlarının yerine bölgenin iklimine uygun, mümkün olan alanlarda meyve verebilecek ağaçların dikilmesini gerektiğini ifade etti.

 

Toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki değişim, Adana’da yaşanan son gelişmeler ve Konya’da 7 kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili de fikir alış-verişinde bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.