ARAYIŞ’ın demo çekimleri Adana’da yapıldı

Sanat Yayın: 03 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 03.10.2020 05:17:53
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
348 okunma
Google News

Blackwell Productions A.Ş. ve Lore Plus’ın yapımcılığını üstlendiği ‘ARAYIŞ’ dizisinin demo çekimleri Adana’da gerçekleştirildi. Başrollerinde ünlü isimlerin yer aldığı dizinin ilk çekimleri, geniş oyuncu kadrosunun katılımıyla Taşköprü ve Seyhan Baraj Gölü kenarında bulunan Anjel isimli mekanda yapıldı.Blackweel Productions’un 10 yıl önce Paris’te kurulduğunu söyleyen Yapımcılardan Zeki Sincar, “TV sektöründe olduğu gibi dijital ortamda da Türk dizilerindeki çıta ve kaliteyi daha da yükseltebilmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz” diyerek iddialı olduklarını ifade etti.

‘GÜZEL BİR PROJE OLACAK’

Yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana hazırlığı devam eden ARAYIŞ dizisinin çalışmalarının Adana bölümünü tamamladıklarını söyleyen Lore Plus Yöneticisi, Yapımcı Adem Sincar, “Yapımcı ortaklarımızdan, hem de yönetmenimiz olan İsmail Karasu ile birlikte çalışmalarımızı yürüttük. Yaklaşık bir haftadır çekimlerimiz Adana’da sürüyor. Projemiz ulusal alanda bir çalışma. Adana  oyuncularımıza misafirperverlik yapıyor. ARAYIŞ, Türkiye’de öne çıkan isimlerin rol aldığı aksiyon dolu, kadın istismarını da anlatan güzel bir proje olacak” dedi.

‘BÜTÜN BÖLÜMLER ADANA’DA ÇEKİLECEK’

Yönetmen İsmail Karakuyu da, “Projeyi sağlıklı bir şekilde devam ettirip, seyirciyle buluşturmaktır. Dizinin bütün bölümlerini Adana’da çekmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

‘SEYİRCİ TERS KÖŞE OLACAK’

ARAYIŞ Dizisinde Levent Komiser kimliğiyle karşımıza çıkacak olan başarılı oyuncu Burçin Bildik ise, “Bu projeyi çok severek okudum. Güzel, heyecanlandırıcı bir senaryo. İzleyicilerin karşısına farklı bir karakterle çıkmak beni heyecanlandırıyor. Bugüne kadar hep komedi türü projelerde rol aldım. Bu rolümle seyirciyi ters köşeye yatıracağız. Daha önce hiç görmedikleri bir karakter yapısı. Biraz sürpriz olsun. Paylaşmayalım. Oyunun fragman çalışması karakterimin nasıl olduğunu gösterecek. İlerleyen bölümlerde, seyirci karar verecek. Allah yolumuzu açık olacak” dedi.

‘REYTİNGİ BOL OLSUN’

Dizide Ramiz Tezek tiplemesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Şevki Özcan,

İki yıl önce yine Zeki ve Adem Sincar’ın projesiyle Adana’ya gelmiştim. Sağ olsunlar bu projede beni layık görmüşler. Çok değerli yetenekli oyuncular var. Set ortamı da çok güzel. Güzel bir iş olacağını umuyorum. Reytingi bol olsun” şeklinde konuştu.

‘MÜKEMMEL BİR KONU İŞLENECEK’

 

Arif karakteriyle dizide yer alan Tuncay Gençkalan da “Daha önce Mersin’de çektiğimiz romantik-komedi sinema filminde yer almıştım. Senaryoyu attıklarında yabancısı olmadığım bir karakterle izleyicilerin karşısında olacağımı gördüm. Mükemmel bir konu işlenecek. Daha önce birlikte çalıştığım oyuncu abilerim de var” dedi.

‘ADANA BENİ İYİ TANIR’

Dizide ‘Devran Baba’ isimli mafya babasını canlandıracak olan Özcan Varayli, “Adana beni iyi tanır. Adanalı beni, ben de Adana’yı severim. Hayırlısı olsun diyelim” dedi.

‘KARALAR’A GÖNDERME YAPTI’

Türk sinema severlerin gönlünde ‘Ömer Baba’ karakteriyle taht kuran, ARAYIŞ Dizisinde ise ‘Mahmut Hoca’yı canlandıracak olan Emin Olcay ise, “Çok güzel bir işe başladığımızın farkındayım. İnşallah sonu iyi olur” diye konuşmasına başlarken, gözlüklerini çıkararak, “Adana sinekleri gözüme girmeye başladı” diye espiri de yapınca, gülüşmelere sebep oldu. “Başkan Zeydan Karalar’a bir mesaj mı veriyorsunuz?” şeklindeki bir soruya da gülerek, “Evet” diyen Olcay, “Seyircinin beğenisi, bizim desteğimiz olacak. İnşallah, herkesin beğendiği bir işi yapmış oluruz” dedi.

‘ADANA HALKI ÇOK MİSAFİRPERVER’

Dizide rol alan bir diğer yetenekli oyuncu Tolga Yüce de ‘Azat’ rolüyle karşımıza çıkacak. Yüce, “Öncelikle Adana’da olmaktan gerçekten çok mutluyum. Adana halkı çok misafirperver. Çok güzel bir projeye başladık. Çok değerli isimlerle çalışıyoruz. İnşallah çekimlerin ilk bölümü yakında yayına girecek” dedi.

‘BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN’

Dizide bir mafya babasını canlandıracak olan Atakan Taşur da, dizi çekimleri sırasında Adana’da çok keyifli bir zaman geçirdiklerini söyledi. ‘Çok güzel bir filme katkıda bulunmaktan çok hoşnutum’ diyen Taşur, “Çok güzel bir ekibi bir arada toplamışlar. Birbirinden değerli üstadlarla birlikte aynı projede yer almak beni son derece onurlandırdı. Bizi takip etmeye devam edin. İnşallah dizimiz çok güzel gelecek. Sizler de izleyince bizlerle hemfikir olacaksınız” diyerek iddialı konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.