ARIK : "MİLLETİMİZ İÇİN BİZ VARIZ"

Ahlak ve maneviyatın toplumda giderek azaldığına dikkat çeken Başkan Hasan Arık, yaşanan sorunlara dikkat çekti ve ekledi.

Siyaset Yayın: 17 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 17.01.2021 01:28:09
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
849 okunma
Google News

Yeniden Refah Partisi Seyhan İlçe Başkanı Hasan Arık,Adana’da  Seyhan İlçesi’nin sorunlar yumağı olduğunu ifade ederek belediyenin hizmet üretmediğini öne sürdü. Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi yetkilisi  Gökmen Oğur’a açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Arık, ülke ve şehir gündemini değerlendirdi.

“YOLUNU ROTASINI ŞAŞIRMIŞ BİR GENÇLİK OLUŞUYOR”

ekonomi gibi, işsizlik gibi salgın hastalık gibi bir çok sorunun bulunduğuna  dikkat çeken Başkan Hasan Arık, “ Fakat bu kadar sorun  arasında gözden kaçırdığımız en önemlisi bir neslin kaybolması . Yapılan yeni düzenlemeler imzalanan  sözleşmeler, derken aile yapısının altına dinamit koyduk.  Ve bizi biz yapan ana özelliğimizi, aile geleneğimizi kaybetmek noktasına geldik . Bunun  akabinde 18- 25 yaş arası kaybolmuş yolunu rotasını şaşırmış bir gençlik oluşuyor . Biz ekonomiyle enflasyonla, dış güçlerin çıkarttığı suni gündemlerle uğraşırken, haçlı zihniyeti asıl darbeyi gençlerimize uyguladığı sistematik saldırıyla vuruyor.  Bu gün 18- 25 arası gençlerin büyük çoğunluğu deizmin karanlık dehlizlerine düşmüş.  yolunu görebileceği bir ışık arıyor.  Ama bulamıyor Her ne kadar İslami yaşam biçimini benimsemiş bir Cumhurbaşkanına sahip olsak da maalesef gelinen noktada o da tek başına bırakılınca, yeterli ışığı sağlayamıyor. “ dedi.

 “AYRIŞTIRMAK DEĞİL ; BİRLEŞTİRMEK İÇİN BİZ VARIZ”

Yeniden Refah Partisi Seyhan İlçe Başkanı Hasan Arık, parti anlayışlarında muhalefet anlayışında kırmak dökmek  doğruya doğru demek, eksiklikleri göstererek yanlışlıkları el birliğiyle düzeltmek var bulunduğunu söyledi. Başkan Hasan Arık, “Bizim siyasi anlayışımızda ayrıştırmak değil birleştirmek var.  O yüzden her ilde başkanlıklara Ömer bulun getirin diyor.  O da tehlikenin farkında Çünkü bir ülkenin ezici gücü can damarı gençliğidir . Gençliği vatandan, imandan, aileden, sosyal hareketlilikten kopartırsanız.  enflasyonda azar, işsizlik de artar, iş gücüde, savunma gücüde azalır  Rotasını kaybetmiş genç hiç bir işe kanalize olamaz, hiç bir sorumluluğu taşıyamaz, hiç bir verim sağlayamaz . Ve bu gençlik demek, kaybolan bir 50 yıl demektir.  Ülkemizi bekleyen asıl tehlike budur.  İşte biz Yeniden Refah olarak bu tehlikeyi görüyoruz.  Önce gençliği, sonra aile yapısını, sonra ülkemizi toparlamaya geliyoruz.  Çalışmalarımıza da başladık her perşembe günü gençlerimizle bir araya gelip onlarla istişare yapıp eğitim veriyoruz.  Onlara ışık olmaya çalışıyoruz . Zaten gençlerimize ışık olabilirsek ülkedeki her taş yerine oturur .” diye konuştu.

“SEYHAN’I DÜŞÜNEN YOK ;SORUNLARI ÇIĞ GİBİ”

Ülkemiz genelinde yaşanan sorunların Adana’da da  yaşandığını belirten Başkan Hasan Arık, “ Ülkemizde bir şeyler eksik yapılıyor .peki Adana genelinde durum farklı mı? Ne yazık ki hayır.  Zamanında toprak ağalarıyla ünlü ülkenin lokomotifi olan şehir, şu an büyük bir köy görünümünde . Hiç bir hizmetten nasibini alamıyor.  Milletvekilinden, siyasisine, yerel yönetimlerine taş üstüne taş koyan yok.b  Makus talihi değiştirmek için proje ortaya koyan yok . Kaçan yatırımcıyı geri getirmek, yeni yatırımcıyı çekmek için mücadele eden yok . Varsa yoksa yerelde de, genelin kavgası yapılarak, sürekli bahaneler üretilerek, şovenist söylemlerle gündemi kurtarma derdinde herkes. Adana’yı düşünen yok.  Seyhan’da bir türlü tam anlamıyla yapılamayan kentsel dönüşüm, şehrin göbeğine dikilen dev asa Avm ler, kapatılan fabrikalar ,felç olan trafik, yarım kalan yatırımlar ana görevlerde bile eksiklik.  Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.  İşte bu yüzden “Yeniden Refah”  diyoruz.  Bu yüzden değişim şart diyoruz Allahın izniyle halkımızın desteğiyle iktidar olursak bu değişimi önce kendimizde ,kendimizle beraber mahallemizde, mahallemizle beraber şehrimizde, şehrimizle beraber ülkemizde yapacağız . Ve tüm sıkıntıları inandığımız çizgiden şaşmadan,halkımızla el ele vererek aşacağız. Allahın izni ile milletimiz için biz varız.” dedi

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.