ARIK : KADERİNE TERKEDİLMİŞ KENT ADANA.!

Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Sözlü’nün görev sürecince yaptığı bazı çalışmalara dikkat çeken Adem Arık, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bahanelerin arkasına sığınarak hizmet üretemediğini öne sürdü.

Yayın: 07 Mayıs 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 07.05.2022 15:13:53
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
357 okunma
Google News

 Büyük Birlik Partisi  Adana İl Eski Başkanı  ve iş insanı Adem Arık, Adana’nın  kendi  kaderine  terk edilen bir kent olduğunu  öne sürdü. Bir önceki belediye yönetimini ve Belediye Başkanına hizmet etmediği iddiası ile  şikayet edenlere seslenen Adem Arık,  Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Sözlü’nün  görev sürecince yaptığı bazı  çalışmalara dikkat çekti. Adem Arık, “Bir önceki Belediye yönetimi 5 yıl gibi kısa zamanda neler yaptı bir hatırlayalım. Adnan Menderes Bulvarı ,Yeni ve Eski Baraj çevresi iyi ve modern görümüne kavuştu. Ve.. peyzaj düzenlemeleri yapıldı. İkizler köprüsü yapılarak trafik büyük oranda rahatlatıldı. Valili kavşağında bulunan Demir yolu köprüsü genişletilerek yine trafik rahatlatıldı.  Merkez Camii önündeki E 5 üzerindeki köprü genişletilerek yine ulaşıma büyük oranda katkı sağlandı. 158 adet sıfır otobüs aldı. 140 km’lik Türkiye'nin en uzun hattını açıp 1 TL ye öğrenci taşıdı. Onlarca temizlik ve itfaiye aracı aldı. Denizli alt geçidini yaptı. Kızıldağ yolunu yapıp uçak indirdi. Yeni Sanayide bulunan dere ve çevresi düzenlenerek tehlike kontrol altına alındı. Kapalı semt pazarları Yapılarak pazar yeri düzgün ve modern görünümüne kavuştu. Portakal Çiçeği Festivali ve Lezzet Festivali adı altında ADANA’mızın tanıtımına katkıda bulunuldu.  Kırsal bölgelerde köy yumurtacılığı ve üzüm bağı projeleri hayata geçirildi.” dedi.

“BAŞKAN SÖZLÜ ; MHP VE AK PARTİ’NİN İTTİFAK OLMADIĞI  DÖNEMDE BİR ÇOK HİZMETLERDE BULUNDU”

Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Sözlü’nün söz konusu  hizmetleri yaptığı dönemde MHP ve AK Parti’nin iktidar ortağı olmadığına  dikkat  çeken Adem Arık, “ MHP ,  o dönemde muhalefet partisindendi. Hatırlayalım seçimlere bir ay kalana kadar ittifak diye bir olgu yoktu.! Bu hatırlatmayı yaptıktan sonra gelelim günümüze. Seçimlere kaldı bir yıl. Allah aşkına o günkü belediyenin hizmetlerinden memnun değildik. “ diye konuştu.

 “BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞİKAYET MAKAMI DEĞİL ; HİZMET MAKAMIDIR.”

 Adana Büyükşehir Belediyesi’nin  Başkanlığını yapan Zeydan Karalar’ın CHP den olduğuna dikkat çeken Adem Arık, “ Görevde olduğu günden bu yana  Sayın Zeydan Karalar’ın tek bir  hizmeti var mı ?bana söylermisiniz.? Bırakın hizmeti tek yaptıkları şey belediye borçlu, belediyenin parası yok v.b şikayet ederek yapamadıkları hizmetlere kılıf uyduruyorlar. O zaman belediyenin borcu yokmuydu  ? Bu borçlar belediyeye kim tarafından bırakıldı.? ADANALI Hizmet bekliyor . Sayın Karalara duyurulur.  Ne zaman hizmet edeceksiniz.?  seçimlerden sonramı.? Belediye Başkanlığı Şikayet Makamı Değil ; Hizmet Makamıdır. Şikayet Etmeniz için oy vermedi.  ADANA halkı  daha fazla hizmet görebilmek için seçti .” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.