APAK : BAŞARISI İLE ONUR DUYUYORUZ

Kempo Branşında Dünya Şampiyonu Olan Misak Nasirkah’ı ; Milli Beka Hareketi Genel Başkan Baş Danışmanı Ve Adana İl Başkanı Samet Apak ve Yönetim Kurulu Üyeleri tebrik etti.

Yayın: 27 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 27.12.2021 12:00:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
509 okunma
Google News

Milli Beka Hareketi Genel Başkan Baş Danışmanı ve Adana İl Başkanı Samet Apak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ; Antalya'da yapılan Kempo Dünya Şampiyonasın'da yaş,kilo ve klasmanında Dünya Şampiyonu olan,Misak Nasirkah’ı   tebrik etti.

Antalya'da yapılan Kempo Dünya Şampiyonasın'da yaş,kilo ve klasmanında Dünya Şampiyonu olan,Misak Nasirkah’ın ülkemize altın madalya kazandırması  ailesi ve sevenlerini sevince boğdu. Milli Beka Hareketi Genel Başkan Baş Danışmanı ve Adana İl Başkanı Samet Apak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ; yapılan Kempo Dünya Şampiyonasın'da yaş,kilo ve klasmanında Dünya Şampiyonu olan Misak Nasirkah’ı   tebrik ederek  başarılarının devamını diledi.

  “DÜNYA ŞAMPİYONU KARDEŞİMİZ  BAŞARISI İLE BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ “

Milli Beka Hareketi  Genel Başkan Baş Danışmanı ve Adana İl Başkanı Samet Apak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, küçük şampiyonu  başarısından dolayı tebrik etti. Minik şampiyona  başarılar dileyen Başkan Samet Apak,  “ Dünya şampiyonu olarak şanlı bayrağımızı  göndere çektirerek İstiklal Marşımızı gururla söyleten Kardeşimiz Misak Nasirkah’ın başarısı bizleri çok onurlandırmıştır. Kendisine başarılar diliyorum. Tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Milli Beka Hareketi  Genel Başkanım Sayın Murat Şahin  başta olmak üzere Genel Başkanımın  Baş Danışmanı ve Adana İl Başkanı olarak şahsım ve ekibimle kardeşimizin  çalışmalarında  her  daim yanında olacağız. Bu başarı  yapacağı diğer  başarıların  bir başlangıcı olacağını düşünüyorum.  Zeki, çevik ve ahlaklı bir  şekilde  daha başarılı olacağına inancımız tamdır. ” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.