ANNELER KINAEVİNDE, ÇOCUKLAR PARKTA EĞLENİYOR

Yayın: 13 Mart 2022 - Pazar - Güncelleme: 13.03.2022 20:15:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
141 okunma
Google News

Anneler Hüma Hatun Kına Evi’nde eğlenirken, Çocuklar da Şehit Kasım Hoca Parkı’nda oynayacak

 

Küçük-büyük demeden tüm Pozantılı’nın gönlüne dokunan projeleri bir bir hayata geçiren Belediye Başkanı Mustafa Çay, her ayrıntıyla tek tek ilgileniyor.

 

Başkan Çay, ilçenin en büyük mahallesi olan Zafer Mahallesi Albay Arif Bey Sokak üzerinde yapılan Hüma Hatun Kına Evi ve Toplantı Salonu yanına, çocukları da düşünerek oyun parkı yaptırdı.

 

ANNELER KINAEVİNDE, ÇOCUKLAR PARKTA EĞLENİYOR

Oyun aletleri ile donattığı Şehit Kasım Hoca Parkı’nı çitlerle çevirerek, çocukları olası bir tehlikeye karşı koruma altına almayı da ihmal etmeyen Başkan Çay, etrafını ise ışıklandırarak güzel bir ambiyans ortaya çıkardı. Hüma Hatun Kına Evi’nde yapılacak olan düğün, nişan gibi merasimlerde çocukların sıkılmayacağını ve hemen yanında bulunan çocuk parkında gönüllerince eğleneceğini ifade eden Başkan Çay, “Havaların ısınmasıyla birlikte zemine hazır yumuşak kauçukların da monte edilmesiyle birlikte çocuklar daha güvenli bir şekilde eğlenebilecekler” diyerek, hizmetlerinin süreceğine işaret etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.