ALTERNATİFSİZ BAŞKAN ESAT DELİHASAN

Başarılı çalışmalarıyla Karate camiasının yıllardır takdirini kazanan Türkiye Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan ve ekibine sevgi seli her geçen gün daha fazla artıyor.

Yayın: 01 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 01.09.2020 16:47:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
932 okunma
Google News

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında 27-30 Ağustos tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası Federasyon Başkanı Esat Delihasan ve Genel  Sekreteri  Ali Bıldırcın’a  camianın bağlılığını bir kez daha gösterdi. Normalleşme döneminin ardından düzenlenen ikinci karate müsabakası olan Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası’nda sona erdi. Sakarya’nın ev sahipliğinde 27-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen şampiyona, fiziksel temas gerektirmeyen Kata dalında düzenlendi. Dört gün süren müsabakalarda 50 ilden 711 bayan, 1033 erkek sporcu mücadele etti.30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında gerçekleştirilen şampiyonada minik, yıldız, ümit, genç, 21 yaş altı ve büyükler kategorilerinde madalya dağıtıldı.

 

COVİD 19 TEDBİRLERİNE HARFİYEN UYULDU

 

Şampiyona da Covid19 tedbirlerine harfiyen uyuldu. Seyircisiz yapılan müsabakalar öncesinde, salona girişlerde sporcuların ve görevlilerin ateş ölçümü yapılarak Müsabakalarda tüm tatamilerde dezenfektasyonlar bulunduruldu.  Sporcular sıra ile salona alındı. Salon içinde bulunan tüm sporcu, hakem, antrenör, teknik personel ve federasyon görevlilerinin  maske kullanımı zorunlu olduğu, şampiyonada, görev yapan hakemlerin ve diğer görevlilerin oturma düzeni sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde planlandı.  Sporcular sadece yarışma alanına çıkarken maskelerini çıkarıyor ve yarışma sonunda tekrar takarak yarışmalar devam etti.

BÜYÜK MOTİVASYON SAĞLADI

Pandemi sürecinde Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ın camiayı birleştirici gücü,  karate sporu  camiasına  bu zorlu süreçte büyük motivasyon sağladı. Bu şampiyonaya katılım oranına bakılacak olursa tüm karate camiası,  Başkan Esat Delihasan’ın etrafında kenetlenerek 2021 Olimpiyatları yolunda biriz ve beraberiz mesajı verdi.

 

ADANA , TEK VÜCUT TEK SES BAŞKAN ESAT DELİHASAN’IN YANINDA OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

 

Türkiye Kulüpler Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ın her daim yanında olan , desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başarılı çalışmalarıyla camianın takdirini toplayan Adana’lı Türkiye Karate Federasyonu Genel  Sekreteri    Ali Bıldırcın örnek misafirperverliği sergiledi. Adana’dan Karate İl Temsilcisi Tahir Türkaslan öncülüğünde   36 takım  turnuvaya katıldı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Adana  İl Müdürü Muzaffer Çintimar,  kafileye otobüs tahsis ederek anlamlı bir  jest yaptı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü ve aynı zamanda Karate Antrenörü Metin Yavuz’da şampiyonaya katılarak Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan,  Türkiye Karate Federasyonu Genel Koordinatörü   Ali Bıldırcın’a Adana kafilesi olarak desteğini göstermenin heyecanını yaşadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.