Ali Mesut Adıbelli: “İnandık ve başaracağız”

Yayın: 21 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 21.04.2022 02:26:51
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
405 okunma
Google News

Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Adana 1954 FK, Cuma günü oynayacağı final maçına kenetlendi. Karaman’da oynanan Play-Off maçlarında ilk gün Konya Sarayönü’nü 2-1’lık skorla deviren Turuncu-Beyazlı ekip, Antalya Kepez Belediye’yi de yenerek 3.lige çıkmayı amaçlıyor. Adana 1954 FK Başkanvekili Ali Mesut Adıbelli, takım olarak tek hedeflerinin 3.lig olduğunu belirterek, “İnandık ve başaracağız” dedi.

 

TARAFTARIN DESTEĞİYLE YENECEĞİZ

 

Kaplanlar Grubu ve taraftarlarının Cuma günü Karaman’da kendilerine tam destek vereceğini belirten Adana 1954 FK Başkanvekili Ali Mesut Adıbelli, “Finale kadar geldik. Artık dönüşü yok. Şampiyon olarak Adana’ya döneceğiz. Takım olarak tek yumruk olduk. Herkes üzerine düşeni yapıyor. Adana’ya bir 3.lig takımı kazandıracağız. İnançlı ve kararlıyız” şeklinde konuştu. Başkanvekili Adıbelli, Cuma günü tüm futbolseverleri Karaman’a beklerini sözlerine eklerken onların desteğiyle yeneceklerini dile getirdi.(

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.