Akbilmez : Daha ne bekliyorsunuz ?

Adana Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Hizmet Binasının tahliye edilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkanı Zakir Akbilmez ; yetkili birimleri bir kez daha göreve davet etti.

Yaşam Yayın: 02 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.11.2020 11:31:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
334 okunma
Google News

Özel Haber : HÜSEYİN YETİŞ

Türk İmar Sen Adana Şube Başkanı Zakir Akbilmez, Adana Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Hizmet Binasının tahliye edilmesi gerektiğini ifade etti.  İzmir’de önceki gün meydana gelen  6.6 şiddetinde depremle canların yine yandığına dikkat çeken  Zakir Akbilmez , Adana Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Hizmet Binası sorununu 6 yıldır hep dile getirdiklerini  konuyu yine gündeme getirmeye devam edeceklerini vurguladı.

 BAŞKAN AKBİLMEZ ; TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRÜNÜ GÖREVE DAVET ETTİ

İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet ; kederli ailelerine başsağlığı  dileyen Başkan Zakir Akbilmez, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu. “Adana Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Hizmet Binasının tahliye edilmesi için illaki deprem mi olması gerekiyor.” Diye soran  Zakir Akbilmez, “Sayın Tapu ve Kadastro Genel Müdürü bu paylaşımı okuduğunda yine Türk Imar Sen Adana Şube Başkanı konuşmaya başladı diyecektir. Sayın Müdürüm Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed S.A.V bir hadis-i şerifinde "Haksizlik karşısında susan dilsiz şeytandır "diyor. Biz hiçbir zaman dilsiz şeytan olmadık. Sayın Genel Müdürüm icranın başındadır sorun çözme makamındadır biz sendikacı olarak 6 yıldır bağırıyoruz . Bu sorunu allah rızası için çözün ..Eğer deprem riski altında bulunan ve riskli bina olan bu hizmet binasını tahliye etmiyorsanız orada görev yapan 200 'ün üzerinde kamu çalışanı ve işleri için gelen günlük yüzlerce vatandaşı düşünmüyorsunuzdur . Sizler bizler hakkında hep  zan içerisinde hareket ediyorsunuz . Bu nedenle size hakkımızı helal etmediğinizi ifade ediyorum. “ dedi.

“BU SORUNU ÇÖZMENİZİ ARZ EDİYORUZ”

Mevcut sorun nedeniyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürünün bir gün bile kendilerini arama  gereği duymadığına dikkat çeken Zakir Akbilmez,  “Bizi arama ve dinleme nezaketini göstermiyorsunuz. Gerek Genel Müdürlüğünüze gerekse Tapu ve Kadastro 12.Bölge Müdürlüğümüze yazdığımız bir çok yazımıza cevap bile verilemedi. Şunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum biz sizlerden bu sorunu çözmenizi istiyoruz. 2023 yılı Cumhuriyetimizin 100.yılı olacak , her alanda büyük atılımlar yapan devletimiz artık kendi kendine yeten, sanayi teknoloji , yerli üretim, yerli yazılım , kentsel dönüşüm ile dünyada sayılı ülkeler arasında olmanın gururunu bizlere yaşatıyor. Gelin hep birlikte hakkı tutup kaldıralım. Emekçi kardeşlerimizin bu sorununu çözelim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.