AK SEYHAN'DAN GÜLBAHÇESİ VE DAĞLIOĞLU MAHALLESİNE ZİYARET

BAŞKAN ÖZKAN VATANDAŞ BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 01:19:16
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
180 okunma
Google News

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, Gülbahçesi ve Dağlıoğlu mahallelerini ziyaret ederek, esnaflar ile bir araya geldi.

ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Parti teşkilatı mensuplarının da hazır bulunduğu programda Gülbahçesi Mahalle Muhtarı Abdulgani Önen ve Dağlıoğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Raşit Kardaş'ı ziyaret eden AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, muhtarların taleplerini dinleyerek, yakın işbirliği içerisinde olup, çözüm odaklı bir hizmet anlayışını hayata geçireceklerini vurguladı.

Türkiye’de kehribar tesbih üretimine büyük katkısı olan Adana Büyüksaat Tesbihçiler Çarşısı esnafını işyerlerinde ziyaret ederek, bol kazançlar dileyen Özkan, esnaflar ve vatandaşlar ile iç içe birlik beraberlik içerisinde olacaklarını söyledi.

GİRİLMEDİK BİR TEK SOKAK KALMAYACAK

Özkan, Seyhan'da girilmedik bir tek sokak bile bırakmayacaklarını vurgulayarak, “Tüm vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın kapısını çalarak, derdine ortak olacağız. Tüm esnaflarımıza misafirperverliğinden ve göstermiş oldukları ilgi alakalarından dolayı teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.

ŞEHİT AİLELERİ GÖZÜMÜZÜN NURUDUR

Özkan, Şehit Jandarma Er Fatih Yeniay'ın şehadetinin beşinci yıl dönümü dolayısıyla, şehit babası Zeki Yeniay’ı evinde ziyaret ederek, hal ve hatırını sorup, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri gözümüzün nurudur. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun. Daima şehit ailelerimizin yanında ve hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’Yİ SEYHAN’DA BİRİNCİ YAPACAĞIZ

Özkan, Adana'da Yaşayan Çermikliler Derneği Başkanı Ferat Akay, Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği Başkanı Hüseyin Cömertpay ve Mardin Çavuşlu Köyü Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beşir Akan ile yönetim kurulu üyelerini de ziyaret ederek, "Tüm sivil toplum kuruluşları ile yakın işbirliği içerisinde olup, AK Parti’yi Seyhan’da birinci parti yapmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı büyük bir kararlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.