AK Seyhan’da bayrağı Mustafa Özkan teslim aldı

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığına Mustafa Özkan atanması AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı camiasında heyecan ve coşkuya neden oldu.

Siyaset Yayın: 21 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2020 04:25:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
706 okunma
Google News

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığına Mustafa Özkan atandı. Mustafa Özkan’ın Görevi AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı  Erkan  Kandemir tarafından tevdi edildi.Atama belgesini teslim alması sonrasında AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay başta olmak üzere AK Parti Adana Milletvekilleri Ömer Çelik, Jülide Sarıeroğlu, Ahmet Zembilci, Abdullah Doğru, Tamer Dağlı, Mehmet Şükrü Erdinç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri , İlçe Başkanları tebriklerini sosyal medya hesaplarından iletti.

 

 ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

 

Görevini teslim alan başkan Mustafa Özkan İlçe Başkanlığına gelişi sırasında çiçeklerle karşılandı. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen ziyaretlerde ise İl Başkan Yardımcıları Kasım Pamuk,   Mahmut Korkmaz, AK Parti’li Seyhan Belediye Meclis Üyeleri ,Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri Karataş İlçe Başkanı  Süleyman Özlem Ünal  başta olmak üzere çok sayıda partili hayırlı olsun dileklerini sundu.

 

“HİZMET BAYRAĞINI HEP BİRLİKTE DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”

 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan ise twitter sosyal medya hesabından ,

“Cumhurbaşkanımız Sn. @RT_Erdogan'ın oluru, Teşkilat Başkanımız Sn.

@erkankandemir'in tensipleriyle, şahsıma tevdi edilen Seyhan İlçe Başkanlığı görevinden dolayı başta Sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzre Sn. Teşkilat Başkanımıza,Sn.@omerrcelikBakanımıza, Sn. @jsarierogluBakanımıza, İl Başkanımız Sn. @mehmetay01'a, Sn. Milletvekillerimize ve tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Devraldığımız hizmet bayrağını hep birlikte daha yükseklere taşıyacağız. #AdananınKalbiAKParti Seyhan İlçe Başkanlığımızda görevimize başladık. Devraldığımız hizmet bayrağını hep birlikte daha yukarılara taşıyacağız. Sn Ahmet Akan ve kıymetli yönetimine bu zamana kadar ki emekleri için teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.