Ak Parti Seyhan ve Çukurova İlçe Başkanları Sağlık Çalışanları ile Buluştu

Sağlık Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 11:57:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
361 okunma
Google News

Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ve Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan , Sağlık-Sen Adana Şube Başkanlığı’nda sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve yönetim kurulunun ev sahipliğin de gerçekleşen programa Seyhan ve Çukurova ilçesinde ki sağlık kurumlarında görev alan sağlık çalışanları katıldı.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARININ  TALEPLERİNİ BELİRTTİLER”

Sağlık çalışanları ve şube başkanı Bekir Nennioğlu ilçe başkanlarına Seyhan ve Çukurova İlçesinde ki sağlık kurumların da yaşadıkları sıkıntıları ve sosyo-ekonomik haklar konusunda taleplerini ilettiler.Talepleri dinleyen Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ve Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan, “ ilçe başkanları sağlık çalışanları olarak bu zorlu süreçte önemli bir sınav verdiniz ve verilen bu sınav da Dünya’nın ve milletimizin takdirini topladınız. Bizler elbette sosyo-ekonomik haklarınız konusunda taleplerinizi ilgili makamlara ileteceğiz ve çözümü konusunda takipçisi olacağız.Sağlık-Sen Adana Şubesi sizlerin taleplerini her platformda dile getiriyor.  Konun takipçisi oluyorlar bizler de Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve ekibine değer veriyoruz. Sağlık çalışanlarının tüm sorunları noktasında iş birliği içerisinde olarak sorunları tek tek çözeceğiz.” Diye konuştular.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.