AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay güven tazeledi

Siyaset Yayın: 07 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.02.2021 18:25:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
565 okunma
Google News

AK Parti Adana 7. Olağan İl Kongresi, salgına karşı tüm önlemler alınarak coşku içerisinde gerçekleştirildi.

 

Serinevler Spor Salonu’nda yapılan kongreye, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans yoluyla katılarak partililere hitap etti.

 

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Akdeniz Bölge Koordinatörü Abdul Kadir Özel, Adana Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Özkan, Adana, Osmaniye ve Hatay milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.

 

BAŞARI HİKAYESİ YAZACAĞIZ

Başkan Ay, devraldıkları bayrağı daha ileri götürmek için daha çok çalışacaklarını belirterek "Bize gösterilen teveccühe mazhar olmak için daha çok çalışacağız. Adana'mızda başarı hikayesi yazacağız. Allah'ın izniyle 2023'e giderken Adana'mızı AK Parti'nin kalesi yapacağız" şeklinde konuştu.

 

YÖNETİM KURULU

AK Parti Adana 7. Olağan İl Kongresi'nde, Mehmet Ay başkanlığındaki AK Parti Adana Başkanlığı'nın yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

 

Ahmet Eren, Ali Cengiz Taşcı, Aslı Çelik, Ayşe Gül Çevik, Aytekin Uçar, Basri Çetinkaya, Cevriye Güney, Davut Şimşek, Dilek Öncü, Dinçer Dinç, Emine Karaköse, Emine Kunt, Esmehan Işık, Faruk Aytek, Fatih Balıkçı, Gamze Diker, Hacer Ceylan, Halil Aslan, Halim Can Erdoğan, Hasan Aydın, Hasan Can Sangün, Hazal Dizman, İrem Gülşen Bülbüloğlu, İsa Bozkurt, Kasım Pamuk, Kenan Özbey, Kürşat Akpınar, Mehmet Akif Çörten, Merve Aydın, Muhammed İslam Bünül, Muhittin Çolak, Mustafa Çiçek, Müberra Kara, Nail Göçer, Orhan Yavuz, Rukiye Taştan, Salih Sarı, Sami Ramazanoğlu, Samime Özkaya, Sema Kartalmış, Sümeyra Nur Özdemir, Şahin Cerit, Talat Özyürek, Tülay Kümber, Türker Kaya, Ülkü Kaldı Tuna, Vedat Tekgöz, Zeki Çeliker, Zeynep Baloğlu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.