Adanalıların artan su ihtiyacı karşılanıyor

ASKİ, Adana genelinde 69 adet yeni içme suyu deposu inşa etti

Yayın: 13 Mart 2022 - Pazar - Güncelleme: 13.03.2022 20:29:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
201 okunma
Google News

Başkan Zeydan Karalar’ın, günümüzün ve geleceğin su ihtiyacını göz önünde bulundurarak verdiği talimatlar doğrultusunda harekete geçen ASKİ, büyük yatırımları hayata geçiriyor.

 

GÜNÜMÜZÜN VE GELECEĞİN İHTİYAÇLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULUYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir yandan kentin dört bir yanında mevcut durumdaki su ihtiyacına cevap verebilecek yeni yatırımları hayata geçirirken, bir yandan da artan nüfusun gelecekteki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanan projeleri uyguluyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), vatandaşların sağlıklı ve kesintisiz suya ulaşmasını karşılamak amacıyla büyük yatırımlar gerçekleştiriyor.

11 İLÇEDE 69 ADET YENİ İÇME SUYU DEPOSU İNŞA EDİLDİ

Adana genelinde hijyenik koşullara uygun olmayan ve atıl durumda kalan eski depoları iptal eden ASKİ, 11 ilçede toplam 69 adet yeni içme suyu deposu inşa etti. Çukurova, Sarıçam, Karaisalı, Ceyhan, Yumurtalık, Karataş, Kozan, Aladağ, Saimbeyli, Feke ve Tufanbeyli ilçelerinde muhtelif mahallelere inşa edilen içme suyu depoları ile Adanalıları sağlıklı suyla buluşmaları sağlanıyor.

Nüfus artış hızını göz önünde tutarak hayata geçirilen çalışmalarla,  abonelerin artan su ihtiyacı karşılanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.