ADANAGİAD'dan 15 Temmuz mesajı "Darbe ve darbecilere asla geçit vermeyeceğiz"

Ekonomi Yayın: 14 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 14.07.2020 12:40:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
271 okunma
Google News

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Başkanı Halid Milli, hain 15 Temmuz darbe girişimini lanetleyerek, "Darbecilere asla geçit vermeyeceğiz. Milli Kurtuluş Savaşı'nda bağımsızlığımız için kanlarıyla destan yazan atalarımızın kutsal emanetlerini sonsuza dek yaşatacağız" dedi. Türk milletinin vatanı için canını vermekten, kanını feda etmekten asla geri durmadığını vurgulayan Milli, benzer girişimlere kimsenin cesaret edemeyeceğini ifade etti.

"TÜRK MİLLETİ FERASETİNİ BİR DAHA KANITLADI"

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, Türk milletinin 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine Çanakkale ruhu ve Kurtuluş Savaşı duygularıyla geçit vermediğini dile getirdi. Tarihin her döneminde Türk milletinin sayısız ihanete uğradığını ancak hepsini alnının akıyla atlattığını bildiren Milli, Türk milletinin 15 Temmuz'da ferasetini bir kez daha kanıtladığını anımsatarak, "15 Temmuz 2016'da tarihimizin en büyük ihanet girişimlerinden biriyle karşı karşıya kalan ülkemiz ve aziz milletimiz, bu alçaklığa yüreğindeki vatan ve bağımsızlık aşkıyla yine geçit vermedi" diye konuştu.

"RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ"

15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşamını yitiren kahraman şehitleri ve aziz gazileri rahmet ve minnetle andıklarını kaydeden Halid Milli, "Milli egemenliğe, bağımsızlığa, demokrasi ve Cumhuriyete yönelik 15 Temmuz hain darbe girişimi, milli kurtuluş ruhuyla yok edildi. Milletimizi ve ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen hainlere, unutamayacakları bir ders verdik yine. Ülke ve millet olarak yeniden doğduğumuz gün olan 15 Temmuz'da şehadete ulaşan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Merak etmeyin, emanetlerinizi sonsuza dek yaşatacağız" açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.