ADANA’YA İYİ ‘GELECEK’

Ekonomi Yayın: 08 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.02.2021 09:37:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
346 okunma
Google News

Katılımcılarına faizsiz, kefilsiz, kredisiz ev ve araç sahibi olma imkânı sunan Gelecek Tasarruf,  Adana Şubesi’ni Dörtyol Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzeri Seyhan Oteli karşısında açtı. Açılışa şirket yöneticilerinin yanı sıra Sarıçam Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Recep Kurtoğlu ve davetliler katıldı.

 

Faizsiz finans sektörünün öne çıkan isimlerinden olan Gelecek Tasarruf, bünyesine Adana Şubesi’ni de ekleyerek hızla büyümeye devam ediyor. Dörtyol Seyhan Oteli karşısında açtıkları şubeyle katılımcılarını faiz yükünden kurtararak ev ve araç sahibi yapmayı hedefleyen Gelecek Tasarruf’un Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Tanrıverdi, “Türkiye’de hayalindeki ev ve araca sahip olmayan kalmayana dek çalışmayı sürdüreceğiz. Katılımcılarımız yeter ki, hayallerini gerçekleştirmek istesin. Her bütçeye uygun bir seçeneğimiz mevcut.” dedi.

 

Tanrıverdi, “Katılımcılarımız almak istediği ev ya da aracın tutarını ve aylık taksit miktarlarını kendileri belirliyor. Türkiye’nin her yerinde, istediği evi ve istediği marka modelde aracı alabiliyorlar. Üstelik bunun için faiz ödemiyor ve hayallerini gerçekleştirirken kredi, kefil gibi zorluklara katlanmıyorlar.”diye konuştu.

 

Türkiye’nin dört bir noktasındaki şubeleri ve çağrı merkezi ile haftanın 7 günü hizmet verdiklerini anlatan Tanrıverdi, “Katılımcılarımız günün her saatinde 0850 969 0634 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak bilgi alabilirler. Tüm Türkiye’de ve elbette Adana’da kiracılığı bitirmeye kararlıyız.”şeklinde konuştu.

 

Adana Şube Müdürü Yunus Emre Esen ise, “Tüm Adanalıları açılışımıza özel indirimler ve en erken teslimat garantisi için Dörtyol Seyhan Oteli karşısında hizmete başlayan şubemize bekliyoruz.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.