“Adana , spor kenti olacak “

Adana Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Muzaffer Çintimar , ziyaretine gelen gazetecilerle fikir alışverişinde bulundu.

Yayın: 16 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 16.09.2021 03:47:27
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
194 okunma
Google News

Görev yaptığı İllerde başarılı  çalışmalarıyla adından söz ettiren ve daha sonra Adana Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü görevine atanması sonrasında  Muzaffer Çintimar  ve   başarılı çalışmalarıyla hafızalarda yer edinen  sevilen ve sayılan Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ekrem Ulu’yu   makamında ziyaret eden  Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Oğur  fikir alış verişinde bulundu.

“ADANA İÇİN BİR ŞANSSINIZ”

Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Oğur ve Yetiş ,  Muzaffer Çintimar’ın takdir edilecek hizmetler yaptığının altını çizdi. Çintimar’ın göreve geldiği günden bu yana, Adana için verdiği sözleri birer birer yerine getirdiğini ifade eden Gökmen Oğur  ,  “Sayın Müdürümüz Muzaffer Çintimar göreve başladığından  bu güne  gün bize öncelikli iki hedefinden bahsetti. Biri yıllardır bitirilemeyen Yeni Adana Stadının hizmete açılması, ikincisi bir Adana takımının süper lige çıkması. Hamdolsun bu gün bu iki hedefin de gerçekleştiğini görüyor ve Adana’nın yarınlarına daha umutlu bakıyoruz. İl Müdürümüzün yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Kendisini Adana’mız için büyük bir şans olarak gördüğümüzü ifade etmek isterim. Şehrimize hizmet eden herkese olduğu gibi, kendisine destek olmak bizlerin öncelikli görevidir. Her daim yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

“KARATE BRANŞINA GEREKEN ÖNEM ADANA’DA DAHAÇOK VERİLMELİ”

Karate Do Antrenörü ve Adana Bölgesi  Hakemi Gazeteci Hüseyin Yetiş  ise Adana’da Belediyeler  başta olmak üzere  kamu ve kurum ve kuruluşlarının Adana’da  bulunan karate antrenörü ve spor kulüplerine gereken önemi daha fazla  göstermeleri gerektiğini  söyledi.  Adana Büyükşehir  Belediyesi  başta olmak üzere      İlçe belediyelerinin  karate çalışmalarını  her zaman devam ettirmesi gerektiğini yineleyen Hüseyin Yetiş, “ Adana’mızda karate branşına İl Temsilcimiz hocam Tahir Türkarslan ve başarılı karate hocalarımızın fikir ve görüşleri alınarak  ilçe belediyelerimiz  destek vermeli. Türkiye şampiyonalarında Adana’mızı en iyi şekilde temsil edebilecek  takım  yada takımlar oluşturulmalı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir süre önce açıkladığı ve resmi gazetede yer  yer alan 1. Kademe antrenörlere  görev verilmesi hususunun ,ivedilikle hayata geçmesini arz ediyoruz. “ diye konuştu.

 

ÇİNTİMAR; “NAZİK ZİYARETLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Oğur ‘un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Muzaffer Çintimar, şöyle devam etti. “Bizler geldiğimiz görevlerde en iyisini yapmakla mükellefiz. Adana için yaptıklarımız, henüz düşündüklerimizin %10’u. Biz göreve geldiğimizde, Adana’da ki en büyük sıkıntılardan birinin üniversite öğrencilerinin barınma problemi olduğunu gördük. O günlerde %50’si ranzalı sistem olmak üzere, 5.000 olan yatak kapasitemizi, bugün tamamı bazalı sistemle 12.000’e çıkardık. Yeni Stadımızı hizmete sunmanın yanında Adana demirspor’un süper lige çıkmasının da mutluluğunu yaşıyoruz. Unutulmasın ki bir takımın süper lige çıkması, o kentin süper lige çıkması demektir.

 

Bizler burada nefesimiz yettiği, nasibimiz sürdüğü müddetçe Adana’ya ve Adanalıya hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkanıma ve Yönetim Kurulu Üyelerine bir kez daha nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”  Diye konuştu.

“HEPİMİZE GÖREVLER DÜŞÜYOR “

Eğitim camiası başta olmak üzere başarılı çalışmalarıyla hafızalarda yer edinen  sevilen ve sayılan Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ekrem Ulu’yu   makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan   Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Oğur  Spor’da Adana’nın daha çok ivme kazanması için herkeslere  görev düştüğünü yineledi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ekrem Ulu Oğur ve Yetiş’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.